Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη – Σκότωσε τον αδερφό του και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη – Σκότωσε τον αδερφό του και αυτοκτόνησε

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Παγωμένη» παρακολουθεί η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ένας 27χρονος, κατάφερε θανατηφόρα χτυπήματα με μαχαίρι και μπαλτά στον 21χρονο αδελφό του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με το χρονικό που περιγράφει τοπική ιστοσελίδα (cretapost.gr), ο 27χρονος, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, περιφερόταν στο σπίτι, στη Μυρσίνια Ρεθύμνου, την ώρα που ο 21χρονος αδελφός του κοιμόταν.

Τότε ο 27χρονος, για άγνωστο λόγο, πήρε ένα μεγάλο μαχαίρι από την κουζίνα και έναν μπαλτά, και σκότωσε τον αδελφό του καταφέρνοντας πολλαπλά χτυπήματα στο σώμα. Στη συνέχεια, συνειδητοποιώντας τι είχε κάνει, πήγε στο υπόγειο του σπιτιού, όπου κατανάλωσε διάφορες δηλητηριώδεις ουσίες, όπως ποντικοφάρμακο, υγρό μπαταριών, φυτοφάρμακο και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Τραγική φιγούρα ο ηλικιωμένος πατέρας της οικογένειας, ο οποίος στη θέα του αιμόφυρτου γιου του πάνω στο κρεβάτι άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ενώ λίγο αργότερα εντόπισε και τον δεύτερο γιο του να κείτεται στο έδαφος μέσα στην αποθήκη. Τα δύο αδέλφια φέρονται να καβγάδιζαν αρκετά συχνά και οι σχέσεις τους το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαίτερα τεταμένες, καθώς ο 21χρονος σκεφτόταν μαζί με τον πατέρα του να προχωρήσουν στον εγκλεισμό του 27χρονου σε ψυχιατρική κλινική, στην οποία είχε νοσηλευτεί και στο παρελθόν.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή