ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Πολάκη κατά Στουρνάρα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Επίθεση στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, εξαπολύει αυτή τη φορά ο Παύλος Πολάκης. Υιοθετώντας απόλυτα τα δημοσιεύματα του Τύπου και χωρίς να λαμβάνει υπόψη τις πρόσφατες διευκρινίσεις του κ. Στουρνάρα σχετικά με τις δηλώσεις του πόθεν έσχες τον καλεί με ανάρτησή του στο Facebook να παραιτηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο διοικητής της ΤτΕ είχε απαντήσει σε άλλο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, το οποίο έκανε λόγο για «σκανδαλώδη περίπτωση Στουρνάρα», λέγοντας πως «ουδεμία ανακρίβεια υπάρχει στις δηλώσεις περιουσιακής του κατάστασης είτε των ετών 2012, 2013» και ότι «οι αλλαγές στο εμβαδόν της εξοχικής κατοικίας της οικογένειάς του στη Σύρο οφείλονται στην υπαγωγή της στις διαταξεις του Ν. 4178/2013 περί αλλαγής χρήσης βοηθητικών χώρων σε κύριους χώρους».

Είχε προσθέσει μάλιστα ότι «η αλλαγή χρήσης δηλώθηκε πάραυτα και ουδεμία ανακρίβεια υπάρχει. Αυτά είναι άλλωστε γεγονότα γνωστά εδώ και πολλά χρόνια στις αρμόδιες αρχές, τόσο από τις δηλώσεις περιουσιακής μου κατάστασης όσο και από τις φορολογικές μου δηλώσεις».

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ