Σφοδρή επίθεση από Ανδρ. Λοβέρδο κατά Π. Καμμένου

Σφοδρή επίθεση από Ανδρ. Λοβέρδο κατά Π. Καμμένου

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη βεβαιότητα ότι ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος, είπε ψέματα, αναφορικά με την υπογραφή διακρατικής συμφωνίας με τη Σαουδική Αραβία για την πώληση πυρομαχικών, εξέφρασε χθες ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ. Λοβέρδος προανήγγειλε και νέες αποκαλύψεις για την επίμαχη υπόθεση, καθώς, όπως ανέφερε χθες (Ρ/Σ ΘΕΜΑ 104,6), έχει στη διάθεσή του έγγραφα που δείχνουν ότι στα τέλη Αυγούστου ήρθε στην Ελλάδα μια πενταμελής αντιπροσωπεία από το βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας, η οποία εκδιώχθηκε κακήν κακώς, «προφανώς με εντολή Καμμένου», όπως υπογράμμισε. «Οπως προκύπτει από έγγραφα που έχω στη διάθεσή μου, έγινε συνεδρίαση μια ημέρα, οι Σαουδάραβες ζήτησαν να συνεχιστούν οι συζητήσεις την επόμενη και δεν τους φώναξαν ποτέ γιατί μεσολάβησαν όσα έγιναν με τον υπουργό και τον μεσάζοντα. Η δική μας πλευρά πήρε εντολή να σταματήσει από την πολιτική ηγεσία», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος. Ακολούθως, εξέφρασε την άποψη ότι υπάρχουν τρεις κατηγορίες θεμάτων, που ζητούν απαντήσεις. Η πρώτη αφορά το τι συνέβη μέχρι τον Ιούνιο του 2017, πού τον βρήκαν τον μεσάζοντα; Η δεύτερη αφορά το τι έγινε τον Ιούνιο, όταν ο πρόξενος στο Ριάντ είπε ότι οι Σαουδάραβες έχουν πρόβλημα με τον Βασίλη Παπαδόπουλο, αλλά το σήμα του αγνοήθηκε και υπεγράφη ένα ιδιωτικό συμφωνητικό. Τέλος, τι συνέβη στα τέλη Αυγούστου, όταν ήρθαν οι κανονικοί Σαουδάραβες και εκδιώχθηκαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή