Στη Λισσαβώνα ο Ολυμπιακός

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάτοικοι Λισσαβώνας είναι από χθες το βράδυ οι πρωταθλητές Ελλάδας, όπου αύριο θα παίξουν… τελικό με τη Σπόρτινγκ στον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Για την ομάδα του Τάκη Λεμονή η νίκη είναι μονόδρομος προκειμένου να διεκδικήσει στην τελευταία αγωνιστική την 3η θέση που οδηγεί στη νοκ άουτ φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Μάλιστα, σε περίπτωση κατά την οποία η Γιουβέντους ηττηθεί από την Μπαρτσελόνα στο Τορίνο στο άλλο ματς του ομίλου, τότε θα έχει πιθανότητες ακόμη και για τη δεύτερη θέση. Με ισοπαλία, η Σπόρτινγκ εξασφαλίζει την 3η θέση και υπό προϋποθέσεις θα έχει ελπίδες για να προσπεράσει τη «Μεγάλη Κυρία» στην τελευταία αγωνιστική και να τερματίσει δεύτερη. Τα σενάρια, ωστόσο, για να τύχουν εφαρμογής, θα πρέπει οπωσδήποτε ο Ολυμπιακός να πάρει το τρίποντο, αφού με ισοπαλία τερματίζει τελευταίος. Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν χθες το πρωί στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και αργά το απόγευμα πέταξαν για τη Λισσαβώνα.

«Οπως όλες οι ομάδες, έτσι και η Σπόρτινγκ έχουν αδύνατα και δυνατά σημεία. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, αλλά αν έχουμε το ίδιο σκεπτικό, θεωρώ ότι μπορούμε να μπούμε μέσα στο ματς και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Αν μπούμε σε αυτή τη λογική, θα είμαστε καλά», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού χθες στο «Ελ. Βενιζέλος».

Περισσότεροι από 1.500 φίλοι των «Πειραιωτών» αναμένεται να βρεθούν στη Λισσαβώνα. Στην αποστολή είναι ο Οζτίτζα, ο οποίος προπονήθηκε χθες κανονικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή