Η Παρασκευή των προσφορών

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Black Friday, η Παρασκευή μετά την ημέρα των Ευχαριστιών,  ξεκίνησε στις ΗΠΑ πριν 65 χρόνια και σηματοδοτεί την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης εμπορικής σεζόν. Ουσιαστικά είναι μια ημέρα όπου τα καταστήματα πραγματοποιούν πολύ μεγάλες προσφορές που φτάνουν μέχρι και το -80%.

Από τότε έως σήμερα , πολλές χώρες καθιέρωσαν την «ημέρα των μεγάλων προσφορών», ενώ το 2015 για πρώτη φορά η Black Friday εισήχθη και στην ελληνική αγορά.

Πέρυσι η συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων ήταν μαζική, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ο γενικός δείκτης κύκλου εργασιών στο λιανεμπόριο τον Νοέμβριο του 2016 σημείωσε αύξηση κατά 1,8% σε σύγκριση με τον Νοέμβριο του 2015.

Η φιλοσοφία των «τρελών προσφορών» βρήκε εύφορο έδαφος στη χώρα μας, με πολλές από τις επιχειρήσεις μάλιστα να αφήνουν μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο στον καταναλωτή για τα ψώνια του, ξεκινώντας νωρίτερα τις προσφορές.

Η Παρασκευή των προσφορών-1

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η INTERSPORT, η οποία ξεκινάει τις προσφορές σήμερα Πέμπτη, 23/11 και θα παρατείνει την Black Friday μέχρι και το Σαββατοκύριακο 25-26/11.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη εταιρεία, μιας και τα τελευταία χρόνια οι αγορές μέσω internet έχουν αυξηθεί ραγδαία, καθιερώνει το Black Friday τόσο στα 50 καταστήματά της όσο και στο e – shop με τιμές έως -50% σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά μπουφάν και άλλες δυνατές προσφορές  στη σελίδα www.intersport.gr/black-friday/

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή