Έφτασαν τα κραγιόν L’Oreal x Balmain!

Έφτασαν τα κραγιόν L’Oreal x Balmain!

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O χρόνος μέχρι το λανσάρισμα μας φάνηκε ατελείωτος αλλά τα κραγιόν που σχεδίασε ο Creative Director του οίκου Balmain, Olivier Rousteig, με τη L'Oreal Paris είναι επιτέλους εδώ. Πρόκειται για μια capsule συλλογή της σειράς Color Riche, που συνδυάζει υψηλή ραπτική και προσιτή ομορφιά. To μήνυμα είναι ένα: "United we are invincible", δηλώνει η σχετική καμπάνια που εμπνέει τις γυναίκες να εκφράσουν την πραγματική τους ταυτότητα.

≪Με την ομάδα της L”Oreal Paris δημιουργήσαμε 3 φυλές γυναικών, εκ των οποίων κάθε μια συνδέεται με τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν, εκφράζοντας μια διαφορετική προσωπικότητα. Κάθε γυναίκα θα μπορεί να βρει την απόχρωση που ταιριάζει στην διάθεση και το στιλ της≫, είπε σχετικά ο Rousteing.

Έφτασαν τα κραγιόν L’Oreal x Balmain!-1

H συλλογή χωρίζεται στην Glamazone, που περιλαμβάνει, εκτός από ένα ένα ανοιχτό κόκκινο, αναπάντεχα χρώματα όπως γκρι και χακί, στην Couture η οποία αποτελεί μια ωδή στη γυναικεία φύση και τη μόδα, αποτελούμενη από μπορντό, ροδακινί-nude, μοβ και ένα περλέ διάφανο κραγιόν που μπορεί να φορεθεί πάνω από όλα τα άλλα και στη Rock Collection, με πηγή έμπνευσης τη μουσική και χρώματα όπως καφέ, μπλε και βαθύ μοβ. Τα χρώματα είναι πλούσια, χαρίζουν ματ φινίρισμα, ενυδατώνουν τα χείλη και έρχονται σε high-fashion συσκευασίες.

Έφτασαν τα κραγιόν L’Oreal x Balmain!-2

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή