Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Πρεμιέρα για την παράσταση «Δαιμονισμένοι» του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι. Ο Konstantin Bogomolov, για πρώτη φορά, σκηνοθετεί Ελληνες ηθοποιούς στην Κεντρική Σκηνή της «Στέγης», (Λεωφ. Συγγρού 107) του Ιδρύματος Ωνάση. Στις 8 μ.μ.

• Παρουσίαση του βιβλίου «Γυναίκες στην Οικονομία» (Εκδόσεις Παπαδόπουλος) της Αντιγόνης Λυμπεράκη, στον «Iανό» (Σταδίου 24). Θα μιλήσει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και η επιχειρηματίας Κάλλια Καμπουρίδου, ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ξένια Κουναλάκη. Στις 6 μ.μ.

• Ο δημοσιογράφος Νίκος Θρασυβούλου συνομιλεί με τον συγγραφέα Τάκη Θεοδωρόπουλο, στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων «Συναντήσεις με συγγραφείς». Στον «Iανό» (Σταδίου 24), στις 8.30 μ.μ.

• Ημερίδα για το «Δικαίωμα των παιδιών στην ελευθερία της έκφρασης», με τίτλο «Σωπαίνω, ψιθυρίζω, μιλάω, φωνάζω. Εχω τον λόγο μου!», θα πραγματοποιηθεί, στον κινηματογράφο «Αλκυονίς» (Ιουλιανού 42). Στις 4 μ.μ.

• Ενα ρεσιτάλ με «3 Σονάτες για τσέλο και πιάνο» των Μπετόβεν, Μπραμς και Σοπέν ερμηνεύουν η Λουκία Λουλάκη και ο Γιώργος Φράγκος στο «Μέγαρο Μουσικής» (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 1), στο πλαίσιο του κύκλου «Για τσέλα και γκάμπες». Στις 8.30 μ.μ.

• Η «Ερωφίλη» του Γεωργίου Χορτάτση, ένα από τα γνωστότερα έργα του κρητικού θεάτρου, σε σκηνοθεσία του Στρατή Πανούριου, επανέρχεται στο «Μουσείο Μπενάκη» (Κουμπάρη 1). Στις 8.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή