Ερχεται ο μάνατζερ του Μολέντο

Ερχεται ο μάνατζερ του Μολέντο

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καθ’ οδόν για την Ελλάδα βρίσκεται ο μάνατζερ του Ροντρίγκο Μολέντο προκειμένου να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό το μέλλον του 30χρονου κεντρικού αμυντικού! Σύμφωνα με βραζιλιάνικη ιστοσελίδα, ο Ζιλμάρ Βελόζ θα διερευνήσει τις προθέσεις των «πράσινων», με επίκεντρο το ενδιαφέρον της Ιντερνασιονάλ, η οποία εκτιμά ότι μπορεί να τον αποκτήσει μόλις με 300 χιλ. ευρώ, όπως αναφέρει στο Twitter ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Λούκας Κολάρ.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει τη δυνατότητα να τον κρατήσει και είναι θετικός στο σενάριο της πώλησής του τον Ιανουάριο για να μην τον χάσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του, χωρίς το παραμικρό οικονομικό αντάλλαγμα. Το ποσό που φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει η Ιντερνασιονάλ είναι πολύ μικρότερο από τις απαιτήσεις του και θα προσπαθήσει να βρει καλύτερη πρόταση από άλλη ομάδα της Ευρώπης.

• Με δεδομένο ότι ο Βιγιαφάνες (τράβηγμα στα όρια της θλάσης) δεν θα είναι έτοιμος το Σάββατο, ο Παναθηναϊκός δήλωσε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Η μαγνητική που έκανε ο Μολίνς έδειξε ότι έχει φλεγμονή ήπιας μορφής και λογικά θα υπολογίζεται, με τον ίδιο να ποστάρει ένα αισιόδοξο μήνυμα: «Καλά νέα. Θα μείνω εκτός μονάχα για λίγες μέρες. Μικρό το πρόβλημα. Ακόμα καλύτερα νέα. Είμαστε μόλις 5 «7»; βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο. Και ακόμα δεν έχουμε κάνει ούτε ένα τέλειο παιχνίδι. Απομένουν 19 ματς. Ολα παίζονται, πάμε να το πάρουμε!».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή