Τελευταία ευκαιρία για την Ατλέτικο Μαδρίτης

Τελευταία ευκαιρία για την Ατλέτικο Μαδρίτης

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μάχη της  Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Ρόμα στο Γουάντα Μετροπολιτάνο της ισπανικής πρωτεύουσας είναι ο σημαντικότερος από τους αγώνες των άλλων ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ απόψε, καθώς οι «ροχιμπλάνκος» θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί για να παραμείνουν στη διοργάνωση.

Η Ατλέτικο είχε μέχρι σήμερα πολύ κακή πορεία στη διοργάνωση, συλλέγοντας μόνο τρεις βαθμούς από τέσσερις αγώνες, αλλά απόψε έχει την ευκαιρία να καλύψει πολύ από το χαμένο έδαφος εάν επιβληθεί της πρωτοπόρου του ομίλου Ρόμα.

«Οποιος νομίσει ότι μια ομάδα του Τσόλο [Σιμεόνε] είναι νεκρή, δεν γνωρίζει ούτε αυτόν ούτε την Ατλέτικο», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Μόντσι Ροδρίγεθ στην ισπανική εφημερίδα «Ας». «Εχουν κάνει μια κοιλιά, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα αναγεννηθούν», προειδοποίησε.

Η ομάδα του, η Ρόμα, χρειάζεται τη νίκη για να οριστικοποιήσει τη θέση της στην κλήρωση των νοκ άουτ τον Δεκέμβριο και θα έχει στη διάθεσή της τον Ράτζα Ναϊνγκολάν, όπως διαβεβαίωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Ιταλός τεχνικός Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο.

Το δικό της εισιτήριο από τον ίδιο όμιλο στη φάση των «16» θέλει να σφραγίσει και η Τσέλσι που παίζει νωρίτερα (7 μ.μ. ώρα Ελλάδος) στο Αζερμπαϊτζάν με την Καραμπάχ. «Αν νικήσουμε και καθαρίσουμε την πρόκριση θα είναι πολύ σημαντικό, καθώς από τώρα μέχρι τον Ιανουάριο το πρόγραμμά μας είναι πολύ φορτωμένο», είπε ο τεχνικός των «μπλε», Αντόνιο Κόντε.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα είναι διαιτητής στον αποψινό αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Σέλτικ. Οι Γάλλοι θέλουν νίκη για να πάνε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στο ντέρμπι για την πρώτη θέση με την Μπάγερν σε 13 βράδια. Οι Βαυαροί έχουν μπροστά τους το μάλλον χαμηλό εμπόδιο της Αντερλεχτ στις Βρυξέλλες απόψε, αλλά χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη για να διατηρήσουν ελπίδες κατάληψης της πρωτιάς αν δεν σκοντάψει η Παρί.

Το τρένο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Α΄ όμιλο περνάει από τη Βασιλεία απόψε και με ισοπαλία οι Αγγλοι κατακτούν την πρώτη θέση. Οι Ελβετοί όμως θα καίγονται για τη νίκη, ειδικά αν οι ισόβαθμοί τους ώς τώρα Ρώσοι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχουν επικρατήσει νωρίτερα (7 μ.μ.) της ουραγού Μπενφίκα, στη μάχη που δίνουν οι δύο κυανέρυθρες ομάδες για τη δεύτερη θέση του ομίλου. Η δε Μπενφίκα χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά, μήπως και προλάβει να… χωθεί στο Γιουρόπα Λιγκ την τελευταία στιγμή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή