Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ερμηνεία της στην ταινία του 1984 «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα», της χάρισε μια υποψηφιότητα για το Οσκαρ γυναικείου ρόλου. Ωστόσο, δεν έκανε κάποια αξιοσημείωτη καριέρα στο Χόλιγουντ. Το γιατί, αποκάλυψε η ίδια η Τζούλι Γουότερς (φωτ.) σε συνέντευξή της. «Προτίμησα να μείνω στη Βρετανία. Επίσης αγαπώ περισσότερο τον… βρετανικό τρόπο», είπε η γνωστή ηθοποιός που πριν από λίγες μέρες χρίστηκε ντέιμ από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

(…) Eσπασε και πάλι το φράγμα του 1 εκατομμυρίου την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του. Το άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ (φωτ.) «Reputation» ακολουθεί την ίδια πορεία με τα τρία προηγούμενα άλμπουμ της –«1989», «Red», «Speak Now»– και έχει ήδη πουλήσει περίπου 1,2 εκατ. αντίτυπα. Είναι το καλύτερο άνοιγμα απ’ όλα τα άλμπουμ που κυκλοφόρησαν το 2017. Το ερώτημα είναι αν θα συνεχίσει σ’ αυτή την τρελή πορεία, καθώς το «1989» τη δεύτερη εβδομάδα κυκλοφορίας είχε πτώση που έφτασε σε ποσοστό 69%. Σχεδόν… ελεύθερη.

(…) Μια φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Twitter με λεζάντα που έγραφε «11 χρόνια πριν εγώ και η Μπρίτνεϊ (Σπίαρς) εφηύραμε τη σέλφι», ήταν αρκετή για να γίνει χαμός στο Διαδίκτυο. Χιλιάδες χρήστες, άλλοι απαντώντας σοβαρά και άλλοι… τρολάροντας, κατέρριψαν τον ισχυρισμό της Πάρις Χίλτον (φωτ.). Μέχρι και ο καθηγητής Μαρκ Μαρίνο από το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας επιστρατεύθηκε για να σχολιάσει το γεγονός. Και φυσικά έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Η σέλφι είναι μια παλιά, πολύ παλιά ιστορία, με την πρώτη να ανιχνεύεται το μακρινό 1839.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή