To Nissan Navara ξεπερνάει τις 50.000 πωλήσεις

To Nissan Navara ξεπερνάει τις 50.000 πωλήσεις

2' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Στα δύο χρόνια από τότε που το NAVARA κέρδισε το Διεθνές Βραβείο του Pickup για το 2016, έχουν πωληθεί  περισσότερα από 50.000 αυτοκίνητα του συγκεκριμένου μοντέλου.

 
Την ίδια περίοδο το μερίδιο του NAVARA, στην εξαιρετικά ανταγωνιστική κατηγορία των pickup ενός τόνου,  σημείωσε σημαντική αύξηση από 11% το 2015 σε 17% το 2017 (σε ετήσια βάση).
 
Η επιτυχία  αφορά όλη τη Δυτική Ευρώπη, ενώ στις τρεις μεγάλες αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας και της Σουηδίας, το NAVARA είναι το πρώτο σε πωλήσεις ασιατικής προέλευσης pickup.
 
Αξιοσημείωτο είναι ότι  πάνω από το 80% του όγκου πωλήσεων  προέρχεται από τις κορυφαίες  εκδόσεις N-Connecta και Techna,  αριθμός που είναι κατά πολύ υψηλότερος από τους περισσότερους ανταγωνιστές της κατηγορίας.
 
Το NAVARA διαθέτει υψηλά επίπεδα φινέτσας, στυλ, άνεσης και ποιότητας. Με χαρακτηριστικά που προέρχονται από τα κορυφαία Juke, Qashqai και X-Trail της Nissan, το NAVARA διαθέτει πρωτοποριακές τεχνολογίες που περιλαμβάνουν το  Έξυπνο Σύστημα Πανοραμικής Θέασης (Intelligent Around View Monitor), καθώς και το  Έξυπνο Σύστημα Πέδησης Έκτακτης Ανάγκης (Intelligent Emergency Braking). 
 
Ο σκληρός και έξυπνος “χαρακτήρας” του Nissan NAVARA παίζει καταλυτικό ρόλο  στο να καθορίσει ποιο όχημα θα είναι ο επόμενος κάτοχος του βραβείου του Διεθνούς Pickup. Τα μοντέλα που περιλαμβάνονται την επίμαχη  λίστα είναι το Alaskan της Renault, του εταίρου της  Συμμαχίας της Nissan και το Mercedes X-Class.  Σε ότι αφορά το  τελευταίο αυτό όχημα, σημειώνεται ότι έχει αναπτυχθεί από κοινού με τη Nissan, βασισμένο στο ίδιο σασί και στην ίδια αρχιτεκτονική του κινητήρα.

 
Με μια γκάμα ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων  που είναι από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, η Nissan θέτει ψηλά  το πήχη στην κατηγορία των LCV. Σε αυτή περιλαμβάνεται και το βαν e-NV200, το πρώτο 100% ηλεκτροκίνητο LCV στον κόσμο.  Το συγκεκριμένο όχημα, θα είναι σύντομα διαθέσιμο με μια νέα, μεγαλύτερης χωρητικότητα μπαταρία των 40KWh, ικανή να αυξήσει σε περισσότερα από 100 χιλιόμετρα την εμβέλεια κίνησής του, σε σύγκριση με την τρέχουσα έκδοση των 24 KWh. Αυτό σημαίνει πως η ονομαστική εμβέλεια (NEDC) της μπαταρίας των 40KWh του Nissan e-NV200,  φτάνει τα  280χλμ.

 
Η σειρά LCV της Nissan ολοκληρώνεται με τα  βαν NV200, NV300 και NV400,  καθώς και με το φορτηγό NT400.
 

Σχεδιασμένα  για να ανταποκριθούν στις σύγχρονες, σκληρές απαιτήσεις των επαγγελματιών, τα επαγγελματικά οχήματα της  Nissan  παρέχουν έξυπνα διαμορφωμένους χώρους φορτίου, αλλά και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με δυνατότητες και επιλογές  που περιλαμβάνουν από  κάμερα οπισθοπορίας για την στάθμευση, μέχρι και το σύστημα πλοήγησης NissanConnect. Τα επαγγελματικά οχήματα της Nissan, δύναται να ανταπεξέλθουν επάξια  σε ένα  ευρύ φάσμα εφαρμογών, με εντυπωσιακή ευελιξία,  υψηλά επίπεδα άνεσης  για τον οδηγό,  προσιτό κόστος κτήσης και χρήσης , αλλά και  με ευελιξία προσαρμογής στη διαμόρφωση του σασί και της καμπίνας.
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή