Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Πρεμιέρα για την παράσταση «Ελληνες και Φιλέλληνες», στο Εθνικό Θέατρο (Αγίου Κωνσταντίνου 22-24), στο πλαίσιο του «Συνέβη στην Ελλάδα». Σκηνοθετεί ο Νίκος Χατζόπουλος. Στις 5.30 μ.μ.

• Ξεκινά το «5ο Bazaar Βιβλίων» στο «Μουσείο Μπενάκη» (Κουμπάρη 1 & Βασ. Σοφίας). Θα διατεθούν 264 τίτλοι που έχουν εκδοθεί απ’ το Μουσείο, ενώ θα υπάρχει και τμήμα με «second hand» βιβλία, σε χαμηλές τιμές. Στις 10 π.μ.

• Ο Ευριπίδης Λασκαρίδης μαζί με την ομάδα «Osmosis» παρουσιάζει το έργο «Τιτάνες», σε σκηνοθεσία, σκηνογραφία και χορογραφία του ίδιου. Στο Μέγαρο Μουσικής (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 1), στις 9 μ.μ.

• Το 4ο Φεστιβάλ του Gagarin/An Club ανοίγει τις πύλες του σήμερα και θα διαρκέσει 4 ημέρες. Θα εμφανιστεί, μεταξύ άλλων, ο Φοίβος Δεληβοριάς. Στο «Gagarin 205» (Λιοσίων 205), στις 9 μ.μ.

• Το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος και η Ενωση Εικαστικών Καλλιτεχνών Σαγκάης παρουσιάζουν την «Εκθεση Σύγχρονης Τέχνης από τη Σαγκάη (Κίνα)», στο Ιδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη (Πειραιώς 206), στις 7.30 μ.μ.

• Παρουσίαση του βιβλίου του δρος Δημητρίου Καραμπερόπουλου «Ρήγας Βελεστινλής και το στρατηγικό σχέδιο της επανάστασής του» (Εκδ. Επιστημονική Εταιρεία Μελέτης Φερών Βελεστίνου Ρήγα), στο «Σπίτι της Κύπρου» (Ξενοφώντος 2Α). Στις 8 μ.μ.

• Συναυλία με τους Eos music group (Γιώργος Κατσάνος & Τάσος Φωτίου) με τίτλο «No Borders», στο cafe του «Νομισματικού Μουσείου» (Πανεπιστημίου 12). Στις 9.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή