Τι έφερε τις ποινές στον Πανιώνιο

Τι έφερε τις ποινές στον Πανιώνιο

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μέγιστη συσπείρωση των παικτών του Πανιωνίου για τον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στη Νέα Σμύρνη, την ερχόμενη Κυριακή, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, είναι το ζητούμενο του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Νίκου Ζαμάνη, την επόμενη μέρα της μηνιαίας «καραντίνας» που έθεσε τους Οικονόμου και Μασούντ, καθώς και της παραίτησης του Κόρμπου από τη θέση του αρχηγού.

Ο Ζαμάνης έκρινε ότι επιβαλλόταν να παρέμβει, έχοντας διαπιστώσει ότι ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου δεν είχε τον έλεγχο των αποδυτηρίων του και χρειαζόταν στήριξη. Στον Πανιώνιο, θεωρούν ότι στην περίπτωση του Σοτζέι Μασούντ έχει εξαντλήσει όλες τις δυνατές παροχές της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ στη συνεργασία τους. Το συμβόλαιό του ανανεώθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι, ενώ σε κάθε προηγούμενη σύσταση, ώστε να αγωνιζόταν πιο ήρεμα και χωρίς αγωνιστική «φλυαρία», ο Ιρανός σταρ είχε δεσμευτεί προφορικά, αλλά εντός του γηπέδου εξακολούθησε να επιδεικνύει αντίθετη συμπεριφορά. Η σιωπηρή τιμωρία που έχει επιβληθεί από την Εθνική Ιράν στον Μασούντ, με τη μη κλήση του στην τελική φάση του προσεχούς Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, λόγω της συμμετοχής του στον δεύτερο αγώνα του Πανιωνίου με την ισραηλινή Μακάμπι, είναι η κύρια αιτία του εκνευρισμού που έχει ο παίκτης, χωρίς να υπάρχει ευθύνη των «κυανέρυρθων». Η τιμωρία του Οικονόμου προήλθε από την έντονη δυσαρέσκειά του για τη μη παραχώρησή του στον ΑΠΟΕΛ το προηγούμενο καλοκαίρι, καθώς ο Ζαμάνης δεν ήθελε περαιτέρω αποδυνάμωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή