Αποχαρακτηρίζει απόρρητα έγγραφα ο Καμμένος

Αποχαρακτηρίζει απόρρητα έγγραφα ο Καμμένος

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Toν αποχαρακτηρισμό εγγράφων από την ένδειξη «απόρρητα» προανήγγειλε ο Πάνος Καμμένος και παράλληλα την πρόσβαση σε αυτά από τα μέλη της Επιτροπής Εξοπλισμών χαρακτηρίζοντας «σπέκουλα» τα όσα διαδρματίζονται με φόντο την πώληση αμυντικού υλικού στην Σαουδική Αραβία. Η αναφορά του ΥΕΘΑ έγινε με ανάρτηση στο twitter όπου χαρακτηριστικά αναφέρει: 

«Για να σταματήσει κάθε σπέκουλα σε σχέση με τα απόρρητα έγγραφα του ΥΕΘΑ για την υπόθεση της ΣΑ και  η πώληση τους σε εφημερίδες από τον πλασιέ, δίνω πρόσβαση να τα δουν τα μέλη της επιτροπής εξοπλισμών και αποχαρακτηρίζω όσα δει και ζητήσει ο εισαγγελέας».

Υπενθυμίζεται πως από χθες έχει μπει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό για την υπόθεση της σύμβασης του υπουργού Εθνικής Αμυνας, Πάνου Καμμένου, για την πώληση πυρομαχικών στην Σαουδική Αραβία, με τον πρωθυπουργό να ζητά την αναβολή της προγραμματισμένης για χθες συζήτησης, ώστε να παρεβρεθεί ο ίδιος την Δευτέρα, όπου ορίστηκε ως νέα ημέρα διεξαγωγής της συζήτησης. 

Το tweet: 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή