Flashback στην 24η Νοεμβρίου

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 24η Νοεμβρίου-1

Δύο Τσέχοι στρατιώτες πραγματοποιούν μία μουσικοχορευτική παράσταση δρόμου στο κέντρο της Πράγας, κατά τη διάρκεια της «Βελούδινης Επανάστασης», το 1989. Μερικά μέτρα πιο μακριά, άνθρωποι συγκεντρώνονται για μία ακόμη μαζική συγκέντρωση στο κέντρο της πόλης, ζητώντας τη διενέργεια ελεύθερων εκλογών στη χώρα. (AP Photo/Dejong)

Flashback στην 24η Νοεμβρίου-2

Ένα γερμανικό τανκ βρίσκεται αναποδογυρισμένο από συμμαχικά στρατεύματα, μέσα σε έναν κρατήρα που δημιούργησε η πτώση κάποιας βόμβας, στο Χάμιχ της Γερμανίας, το 1944. (AP Photo)

Flashback στην 24η Νοεμβρίου-3

Ο πρώην Αμερικανός πεζοναύτης και βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του Αμερικανού προέδρου Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι δολοφονείται από τον ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου Τζακ Ρούμπι, στο Ντάλας του Τέξας, το 1963, αυξάνοντας τα πολλαπλά ερωτήματα που πλανώνται πάνω από τη δολοφονία του Κένεντι, πολλά από τα οποία παραμένουν ισχυρά μέχρι και σήμερα. (AP Photo/Ted Powers)

Flashback στην 24η Νοεμβρίου-4

Η Ζακλίν Μπουβιέ κρατά το χέρι της κόρης της, Κάρολαϊν, καθώς ο ανώτατος δικαστικός Ερλ Ουόρεν διαβάζει τον επικήδειο λόγο του για τον δολοφονημένο πρόεδρο Τζον Φ. Κένεντι, στην Ροτόντα του Καπιτωλίου, στην Ουάσιγκτον, το 1963. Στη φωτογραφία διακρίνονται ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Λίντον Τζόνσον και ο αδερφός του δολοφονημένου Αμερικανού προέδρου, Ρόμπερτ Κένεντι. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή