Κικίλιας: «Αν σήμερα είναι Black Friday, τη Δευτέρα θα είναι Black Monday»

Κικίλιας: «Αν σήμερα είναι Black Friday, τη Δευτέρα θα είναι Black Monday»

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, αναφέρθηκε στην υπόθεση πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, η οποία θα συζητηθεί στη Βουλή, μετά την επίκαιρη επερώτηση της ΝΔ που ήταν προγραμματισμένη για χθες, αλλά αναβλήθηκε μετά από αίτημα του Πρωθυπουργού, ο οποίος δεν θα μπορούσε να παραβρεθεί στη Βουλή.

«Τη Δευτέρα δεν τελειώνει αυτή η ιστορία, αν σήμερα είναι Black Friday, τη Δευτέρα θα είναι Black Monday», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο οποίος έκανε λόγο για συνέχεια στις αποκαλύψεις για την υπόθεση που έχει προκαλέσει πολιτική θύελλα.

«Πρέπει να δώσουν απαντήσεις γιατί έσπευσαν να υπογράψουν άρον – άρον στο αεροδρόμιο της Μίκρας μια συμφωνία με έναν καταδικασμένο λαθρέμπορο από το 2011» είπε και πρόσθεσε:

«Οι βουλευτές δεν τρομοκρατούνται. Όποιος επιζητεί την αλήθεια, δεν κρύβεται πίσω από νομολογίες, ούτε πίσω από μια ατμόσφαιρα απειλών. Ο ίδιος ο Καμμένος, κράδαινε απόρρητα έγγραφα το 2014 στη Βουλή, κι έλεγε «δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνετε» και τώρα προσπαθούν να ρίξουν τη μπάλα στην εξέδρα».

«Τι προσπαθούν να κρύψουν αυτοί οι κύριοι; Υπάρχουν κι άλλες τέτοιες πωλήσεις; Έχουμε κι άλλα τέτοια προηγούμενα που ήρθαν στη Βουλή εκ των υστέρων» σημείωσε ο Βασίλης Κικίλιας.

Aπό την πλευρά του, ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε στον σταθμό μας ότι «δεν καταλαβαίνω γιατί διαβάθμισε τα έγγραφα αυτός που τα διαβάθμισε». «Θέλουν να κρύψουν τις πομπές τους, φοβούνται την υπογραφή τους» παρατήρησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Επίσης έκανε λόγο για απολύτως καθεστωτική συμπεριφορά της κυβέρνησης. «Οι ίδιοι δεν είναι Ερντογάν, δεν έχουν την πορεία του Ερντογάν» σχολίασε με νόημα, δηλώνοντας ότι ο κ. Βούτσης είναι πρόεδρος της Βουλής, όχι υπουργός της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή