Πρόσωπα της Παρασκεύης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Αθήνα βρέθηκε χθες ο δημοφιλής Βρετανός ηθοποιός Ρόμπερτ Πάτινσον (φωτ.), με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Good Time», σκηνοθετημένη από τους αδελφούς Μπεν και Τζος Σάφντι. Στην προβολή που πραγματοποιήθηκε στο The Mall Athens και συγκέντρωσε αρκετούς διάσημους καλεσμένους από τον χώρο των επιχειρήσεων, των τεχνών και των μίντια, παρευρέθησαν ακόμα οι εκ των παραγωγών του φιλμ Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης και Τέρυ Ντούγκας.

(…) Εφυγε χθες από τη ζωή, σε ηλικία 96 ετών, ο πρωτοπόρος Αμερικανός τραγουδιστής της τζαζ Τζον Χέντριξ. Ως σπουδαιότερη συμβολή του στη μουσική θεωρείται η συνεργασία του με τους Ντέιβ Λάμπερτ και Ανι Ρος, κατά τις δεκαετίες του 1950 και του 1960, με το τρίο να παράγει επτά πολύ σημαντικά άλμπουμ. Βασικό χαρακτηριστικό τους ήταν η εισαγωγή της χρήσης του τζαζ ερμηνευτικού ιδιώματος «vocalese», το οποίο αργότερα εξάσκησαν και αρκετοί άλλοι καλλιτέχνες.

(…) «Σοκαρισμένος και θλιμμένος» είναι, τουλάχιστον σύμφωνα με τις δηλώσεις του, ο Νικ Κάρτερ των κάποτε διάσημων Backstreet Boys, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε την τραγουδίστρια Μελίσα Σούμαν όταν εκείνη ήταν ακόμα μέλος των Dream και μόλις 18 ετών. «Ποτέ όσο καιρό ήμασταν μαζί ή αργότερα δεν μου έδωσε την εντύπωση πως κάναμε οτιδήποτε χωρίς τη συγκατάθεσή της», δήλωσε σε ανακοίνωσή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή