Τσάμπιονς Λιγκ: Aνοικτές οι μισές θέσεις για τους «16»

Τσάμπιονς Λιγκ: Aνοικτές οι μισές θέσεις για τους «16»

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι μισές θέσεις που οδηγούν στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ παραμένουν ανοικτές κι ενώ υπολείπεται μόνο μία αγωνιστική στη φάση των ομίλων, αφού μόνο οκτώ είναι οι ομάδες που έχουν ήδη εξασφαλίσει την είσοδό τους στα νοκ άουτ. Πρόκειται για τρεις αγγλικές (Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Τότεναμ), δύο γερμανικές (Ρεάλ και Μπαρτσελόνα), καθώς και την Παρί Σεν Ζερμέν, την Μπάγερν Μονάχου και την τουρκική Μπεσίκτας.

Από τις αναμετρήσεις της Τετάρτης, την παράσταση έκλεψαν οι οπαδοί της Μπάγερν, ο θρίαμβος της Βασιλείας επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το γκολ-ποίημα του Αντουάν Γκριεσμάν και η έκρηξη του κυκλοθυμικού Νεϊμάρ.

Οι φίλοι της Μπάγερν, διαμαρτυρόμενοι για το ότι το 85% των εισιτηρίων που έδωσε η Αντερλεχτ στους Βαυαρούς οπαδούς κόστιζε 100 ευρώ το ένα, σήκωσαν πανό που έγραφε: «Δεν γέμισαν τα στομάχια σας; Ικανοποιήθηκε επιτέλους η λαιμαργία σας;».

Η Βασιλεία απέτρεψε την πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από αυτή την αγωνιστική νικώντας την 1-0 και κρατώντας ολοζώντανες τις ελπίδες για πρόκριση. Το πιο σημαντικό, όμως, ήταν ότι νίκησαν τον τεχνικό των Αγγλων Ζοζέ Μουρίνιο στο δικό του στυλ παιχνιδιού. Ζωντανές είναι και οι ελπίδες πρόκρισης της Ατλέτικο Μαδρίτης, σε μεγάλο βαθμό, χάρη στο θεαματικό όσο και σημαντικό τέρμα που πέτυχε με γυριστό σουτ ο Γκριεσμάν, ανοίγοντας το σκορ στο 2-0 επί της Ρόμα. Ετσι, ο Γάλλος επιθετικός έδωσε τη δική του απάντηση στις αποδοκιμασίες των οπαδών της Ατλέτικο μετά το 0-0 με τη Ρεάλ.

Αντιθέτως, η απάντηση του Νεϊμάρ ήταν εριστική και καθόλου πειστική, στην ερώτηση δημοσιογράφων για τυχόν ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον Βραζιλιάνο της Παρί. «Για όνομα του Θεού, δεν έχετε τίποτε άλλο να κουβεντιάσετε;» ούρλιαξε κι αποχώρησε από τη μεικτή ζώνη, αφήνοντας άναυδους τους δημοσιογράφους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή