Η ερωτευμένη κόρη του Μπαράκ Ομπάμα

Η ερωτευμένη κόρη του Μπαράκ Ομπάμα

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μάλια Ομπάμα είναι ερωτευμένη και το δείχνει. Η τέως Πρώτη Κόρη των Ηνωμένων Πολιτειών, θυγατέρα του ζεύγους Ομπάμα, φαίνεται ότι βρήκε τον έρωτα της νεαρής ζωής της στο πρόσωπο ενός Βρετανού φοιτητή, του Ρόρι Φαρκχάσον.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το νεαρό ζευγάρι να ανταλλάσσει καυτά φιλιά κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μεταξύ του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, όπου φοιτούν και οι δυο τους και του Πανεπιστημίου του Γέιλ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα DailyMail.com, ο 19χρονος Ρόρι αποφοίτησε από το σχολείο Ράγκμπι, ένα από τα κορυφαία αλλά και πιο ακριβά σχολεία της Αγγλίας, τα δίδακτρα του οποίου ξεπερνούν τις 60.000 δολάρια κατ’ έτος.

Ο νεαρός Ρόρι είναι ο ίδιος παίκτης του ράγκμπι και συμμετείχε στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2015 μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι, ενώ εκπροσώπησε το σχολείο του και σε αγώνες του γκολφ. Επιπλέον ήταν μέλος της εταιρείας Blue Bunsen, που είναι λέσχη χημείας.

Καθώς το σχολικό έτος έχει προχωρήσει, η δεκαεννιάχρονη Μάλια, η οποία έλαβε και ένα χρόνο άδειας προτού ξεκινήσει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, φαίνεται να έχει προσαρμοστεί πλέον πλήρως στις νέες της απαιτήσεις.

Μάλιστα, όπως απεικονίζεται στο βίντεο που ελήφθη, απλώνει τα χέρια της και αγκαλιάζει τον φίλο της προτού ξεκινήσει να τον φιλάει . Αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες, ο Φαρκχάσον είναι ψηλότερος από τη Μάλια, κάτι που φαντάζει ομολογουμένως παράξενο αν σκεφτεί κάποιος ότι το κορίτσι έχει ύψος 1,85 μέτρα και συνήθως είναι η ψηλότερη από τους φίλους της. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μέσο ανδρικό ύψος για τους Αμερικανούς είναι 1,77 μέτρα.

Καπνίστρια

Μια άλλη φωτογραφία απεικονίζει τη Μάλια να καπνίζει, γεγονός που αποδεικνύει ότι η νεαρή κοπέλα ακολουθεί τη συνήθεια του πατέρα της.

Καθώς ο καιρός έχει ψυχράνει, η Μάλια προσπάθησε να ζεσταθεί με ένα υπερμέγεθες κίτρινο χοντρό μπουφάν, λευκό κολάν και μποτάκια. Επίσης φορούσε καπέλο το οποίο είχε πάνω του το αρχικό του πανεπιστημίου «H». O Φαρκχάσον φορούσε μαύρη ζακέτα, κόκκινο μακρυμάνικο μπλουζάκι του Χάρβαρντ, μαύρο τζιν και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή