ΝΔ: Προαναγγέλλει νέες αποκαλύψεις για την πώληση αμυντικού υλικού

ΝΔ: Προαναγγέλλει νέες αποκαλύψεις για την πώληση αμυντικού υλικού

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Γιατί η διακρατική συμφωνία έχει μεσάζοντες;», «Ποιός είναι ο κύριος Παπαδόπουλος και είναι η σχέση του με τον κύριο Καμμένο;», «Η συμφωνία μιλά για 300.000 βλήματα ενώ οι Σαουδάραβες μιλούν για 100.000, τι έχουν γίνει τα υπόλοιπα;».

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που έθεσε η Μαρία Σπυράκη στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, προαναγγέλλοντας νέες αποκαλύψεις. 

«Ο κ. Τσίπρας θα κληθεί την Δευτέρα στην Βουλή να απαντήσει στα ερωτήματα» τόνισε προσθέτοντας πως «κατά τον κ. Καμμένο η σύμβαση έχει υπογραφεί, άρα η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει εισπράξει 66 εκατομμύρια ευρώ». Ανέφερε ακόμη ότι η ΝΔ θα παρουσιάσει στοιχεία που δείχνουν σχέση του κ. Παπαδόπουλου με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Εκανε αναφορά και στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι συζήτηση που έχει προκύψει έρχεται μετά τον ορυμαγδό των αποκαλύψεων αναφορικά με τη σύμβαση με την Σαουδική Αραβία.

Σε ερώτηση για την τοποθέτηση του Νικήτα Κακλαμάνη που άφησε αιχμές για τη χρήση απόρρητων εγγράφων από τον κ. Λοβέρδο, η κ. Σπυράκη απάντησε ότι «ο κ. Κακλαμάνης έχει κάνει δηλώσεις στην “Εφημερίδα των Συντακτών” και ακολουθεί απολύτως τη γραμμή της ΝΔ».

Όσον αφορά τη συζήτηση για τα απόρρητα έγγραφα, η κ. Σπυράκη αναρωτήθηκε: «Τι έχει να κρύψει η κυβέρνηση και δεν θέλει να δουν οι βουλευτές έγγραφα που αφορούν αγοραπωλησία 66 εκατομμυρίων ευρώ;».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή