Επενδύσεις 80 εκατ. ευρώ από την ΛΑΜΨΑ Α.Ε. στην Αθήνα

Επενδύσεις 80 εκατ. ευρώ από την ΛΑΜΨΑ Α.Ε. στην Αθήνα

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την εξαγορά του King George από την Eurobank σε συνδυασμό με την μακροχρόνια μίσθωση και ριζική ανακατασκευή του ιστορικού ξενοδοχείου Kings Palace, ιδιοκτησίας του ταμείου πρώην υπαλλήλων της ΑΤΕ, ο όμιλος ΛΑΜΨΑ δηλώνει πως «παρόλες τις αντιξοότητες της περιόδου της ελληνικής οικονομικής κρίσης ολοκλήρωσε επιτυχώς τα επενδυτικά του σχέδια στο κέντρο της Αθήνας» .

«Με τις κινήσεις αυτές που αντιπροσωπεύουν επενδύσεις άνω των 80 εκατομμυρίων ευρώ και αναμένεται να δημιουργήσουν άνω των 200 θέσεων εργασίας, ο όμιλος επιβεβαιώνει την διαχρονική εμπιστοσύνη του στον Ελληνικό Τουρισμό αλλά και στη συνεχή πρόοδο της πόλης των Αθηνών».

Η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. ανακοίνωσε την Παρασκευή την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την εξαγορά του ιστορικού ξενοδοχείου King George από την Eurobank έναντι 43 εκατομμυρίων ευρώ. Το ξενοδοχείο ήταν μισθωμένο στην ΛΑΜΨΑ Α.Ε από το 2013 και λειτουργούσε από κοινού με το όμορο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Η εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε, συμφερόντων του ομίλου Λασκαρίδη, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο από το 1946 και δραστηριοποιείται έντονα στον τομέα του τουρισμού, έχοντας στην ιδιοκτησία της το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στην Αθήνα, το Ξενοδοχείο Sheraton στη Ρόδο, το Hyatt Regency και το Mercure Excelsior στο Βελιγράδι και εφεξής τα Ξενοδοχείο King George και Kings Palace στην Αθήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή