6 τάσεις για το χρώμα των μαλλιών σου αυτό τον Χειμώνα

6 τάσεις για το χρώμα των μαλλιών σου αυτό τον Χειμώνα

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Vanilla Milkshake ή Cinnamon Fade; Όχι δεν μιλάμε για γευστικές επιλογές αλλά για τις αποχρώσεις που θα προτιμήσουμε φέτος στο χρώμα των μαλλιών μας έτσι όπως τις ''ψήφισε'' το Instagram. Κι όμως τα pins του χειμώνα έχουν τις πιο παράξενες ''γεύσεις''  μιας και οι διάσημοι hair colourists αποφάσισαν να τα βαφτίσουν -τα περισσότερα τουλάχιστον- με χιουμοριστικά ονόματα. Όσο αστεία όμως κι αν ακούγονται στην πράξη είναι μάλλον ενδιαφέροντα…

Champagne Bronde

6 τάσεις για το χρώμα των μαλλιών σου αυτό τον Χειμώνα-1

Η λέξη bronde προέκυψε από τον συνδυασμό του brown (καφέ) και του blonde (ξανθού). Πρόσθεσε σ' αυτά και τον λευκό αφρό της σαμπάνιας και έχεις το χρώμα που υιοθέτησε για φέτος η Kim Kardashian. Μια διαφορετική ζεστή εκδοχή του πλατινέ με πιο σκούρες ρίζες και τόνους λευκού.

Root Beer 

6 τάσεις για το χρώμα των μαλλιών σου αυτό τον Χειμώνα-2

Αυτή η τάση απευθύνεται στις αμετανόητες μελαχρινές, και θέλει ζεστές κόκκινες ανταύγιες να δίνουν φως και λάμψη στα σκούρα καστανά μαλλιά.

Vanilla Milkshake

6 τάσεις για το χρώμα των μαλλιών σου αυτό τον Χειμώνα-3

Μπορεί να μοιάζει με το κοινό ombré όμως δεν είναι… Η συγκεκριμένη απόχρωση ξεκινά με τις ρίζες στο φυσικό μας χρώμα και ανοίγει σταδιακά μέχρι τις άκρες στην πιο ανοιχτή απόχρωση του ξανθού.

Cream Soda

6 τάσεις για το χρώμα των μαλλιών σου αυτό τον Χειμώνα-4

H απόχρωση που λατρεύει η Hailey Baldwin και ταιριάζει τόσο στις ξανθιές όσο και στις καστανές. Ένα πάντρεμα του μπεζ-καφέ με την πιο ζεστή απόχρωση του χρυσού που συνθέτουν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Cinnamon Fade

6 τάσεις για το χρώμα των μαλλιών σου αυτό τον Χειμώνα-5

Το κόκκινο είναι τάση και αυτή η εναλλακτική απευθύνεται σε όσες το λατρεύουν αλλά δυσκολεύονται να το τολμήσουν. Το μυστικό είναι ένα πέρασμα μιας ζεστής κόκκινης απόχρωσης πάνω από τις παλιές ξεθωριασμένες μας ανταύγιες που θα μας ανανεώσει.

Fallayage

6 τάσεις για το χρώμα των μαλλιών σου αυτό τον Χειμώνα-6

Δεν έχει καμία σχέση με το γνωστό σε όλες μας Βallayage. Το Fallayage είναι απλά ένας τρόπος να ανανεώσουμε τις ζεστές μελί ανταύγιες που προέκυψαν από τον καλοκαιρινό ήλιο και να τις εκμεταλλευτούμε για ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή