Η Τιάμ στέρησε τον τίτλο από τη Στεφανίδη

Η Τιάμ στέρησε τον τίτλο από τη Στεφανίδη

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επταθλήτρια Ναφισάτου Τιάμ στέρησε από την Κατερίνα Στεφανίδη τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς, στην ετήσια γιορτή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου που πραγματοποιήθηκε στο Μονακό. Στους άνδρες τον τίτλο κατέκτησε ο Μουτάζ Εσά Μπαρσίμ (Κατάρ), ο οποίος πέτυχε στο ύψος τη δεύτερη καλύτερη επίδοση (2.43 μ.) όλων των εποχών 

Στη λαμπερή εκδήλωση, στο Πριγκιπάτο, συγκεντρώθηκαν όλα τα «αστέρια» του παγκόσμιου στίβου. Παρόλο που οι προβλέψεις ήθελαν την Κατερίνα να αναδεικνύεται κορυφαία, δεν επαληθεύτηκαν. «Ήταν μία εξαιρετική χρονιά. Με τη βοήθεια του συζύγου μου κατακτήσαμε τα πάντα. Κοιτάγαμε κάθε διοργάνωση ξεχωριστά», δήλωσε η πρωταθλήτρια μας, κατά την άφιξή της.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία τίμησε τον Γιουσέιν Μπολτ για την προσφορά του στον αθλητισμό. Τον τίτλο του ανερχόμενου αθλητή σοτυς άνδρες κατέκτησε ο Κάρστεν Ουάρχολμ. Ο 21χρονος Νορβηγός αναδείχθηκε αναδείχθηκε νικητής στα 400μ. εμπόδια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου. Στις γυναίκες την αντίστοιχη διάκριση πήρε η Γιουλιμάρ Ρόχας. Η αθλήτρια από τη Βενεζουέλα πρώτευσε στο τριπλούν στο Λονδίνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή