Χειροπέδες σε 65χρονο διακινητή στην Πρέβεζα μετά από καταδίωξη

Χειροπέδες σε 65χρονο διακινητή στην Πρέβεζα μετά από καταδίωξη

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παράνομη μετάβαση 10 προσφύγων σταμάτησαν άνδρες του Λιμενικού, αξιοποιώντας συγκεκριμένες πληροφορίες. Οι δέκα πρόσφυγες, επιβιβάστηκαν σε ταχύπλοο σκάφος όπου οδηγούσε ο 65χρονος διακινητής τους, από την παραλία «Αλωνάκι Φαναρίου» της Πρέβεζας, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό. Το ταχύπλοο ακινητοποιήθηκε μετά από καταδίωξη περιπολικού της Ελληνικής Ακτοφυλακής και ο 65χρονος χειριστής του συνελήφθη, ενώ οι αλλοδαποί επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Πρέβεζας. Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το εν λόγω σκάφος.

Παράλληλα, στελέχη του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας προέβησαν σήμερα τα ξημερώματα, στη σύλληψη τριών αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, τα οποία και κατασχέθηκαν.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή