Εκδηλώσεις Παρουσίασης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου στην Ελλάδα

Εκδηλώσεις Παρουσίασης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου στην Ελλάδα

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου οργανώνει εκδηλώσεις  παρουσίασης στην Ελλάδα ως ακολούθως:

  • Θεσσαλονίκη: Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017, Ξενοδοχείο “Δάιος” (Λεωφ. Νίκης 59), 7:00μ.μ.
  • Αθήνα: Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, Ξενοδοχείο “Athens Plaza” (Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 2), 7:00μ.μ.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει αξιολογηθεί από τoν QS TOP UNIVERSITIES(QS StarsTM) με τον υψηλότερο δείκτη «πέντε Αστέρια» στους τομείς της Διδασκαλίας,των Εγκαταστάσεων/Υποδομών, της Κοινωνικής Ευθύνης, της Διεθνοποίησης και της Προσβασιμότητας/Στήριξης των φοιτητών.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΔΟΑΤΑΠ, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι ομοταγές προς τα Ελληνικά Πανεπιστήμια και οι πτυχιούχοι του έχουν ακαδημαϊκά και επαγγελματικά δικαιώματα.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα γίνει αναφορά στα προγράμματα σπουδών, στα δίδακτρα, στη στέγαση, στη διαδικασία εισδοχής, στο πρόγραμμα Erasmus, και στις διεθνείς αναγνωρίσεις του Πανεπιστημίου, οι οποίες το αναδεικνύουν ως ένα διεθνούς κύρους περιφερειακό Πανεπιστήμιο.

Επιπρόσθετα θα γίνει ειδική αναφορά στην Ιατρική, στην Οδοντιατρική και στο μοναδικό αυτοτελές πρόγραμμα Νομικής Ελληνικού Δικαιού του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Έναρξη νέου κύκλου μαθημάτων 5 Φεβρουαρίου 2018.

Αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν από αποφοίτους Μέσης Εκπαίδευσης και από φοιτητές που ενδιαφέρονται να κάνουν μετεγγραφή.

Επικοινωνία: Tηλ: 00357-22713000, email: [email protected]

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή