Σύγχρονοι βασιλιάδες

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για διαμονή στη βαυαρική πρωτεύουσα, το ολοκαίνουργιο The Royal Bavarian έρχεται με παιχνιδιάρικη διάθεση να κλείσει το μάτι στο βασιλικό παρελθόν του Μονάχου αλλά και του ίδιου του κτιρίου – χτίστηκε το 1871 σε σχέδια του αυλικού αρχιτέκτονα Georg von Dollmann, για να στεγάσει τον σταθμό διανομής της βασιλικής αλληλογραφίας (και αργότερα το κεντρικό ταχυδρομείο).

Σε κομβικό σημείο, ακριβώς δίπλα στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, προσφέρει 165 δωμάτια σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες με ονομασίες που παραπέμπουν σε μια άλλη εποχή, όπως «Κοιτώνες των Υπηρετών» και «Βασιλικά Διαμερίσματα», αλλά με σύγχρονο ντεκόρ και σύγχρονες ανέσεις.

Οι κοινόχρηστοι χώροι είναι ανοιχτοί σε πελάτες του ξενοδοχείου και μη, και περιλαμβάνουν δύο εστιατόρια, μπαρ, café, συνεδριακό κέντρο, χώρο ευεξίας, καθώς και ένα «περίπτερο» με είδη πρώτης ανάγκης, περιοδικά, βιβλία, αλλά και σουβενίρ από τη διαμονή στο The Royal Bavarian. Το ξενοδοχείο, τέλος, παρέχει ΜΙΝΙ Cooper για δωρεάν test drive και ποδήλατα για εξορμήσεις εντός πόλης.

www.25hours-hotels.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή