Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Μουσικό αφιέρωμα στον Μπετόβεν, από τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων με τίτλο «Η κλασική Βιέννη στην Τεχνόπολη». Στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100), στις 8.30 μ.μ.

• Η περιοδική έκθεση «Αδριανός και Αθήνα – Συνομιλώντας με έναν ιδεατό κόσμο», ξεκινάει στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (28ης Οκτωβρίου 44), σε συνεργασία με την Ιταλική Αρχαιολογική Σχολή Αθηνών. Στις 9 π.μ.

• Διάλεξη του κατόχου Νομπέλ Χημείας 2016, Ζαν-Πιερ Σοβάζ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 1), με τίτλο «Από τη χημική τροπολογία στις μοριακές μηχανές». Στις 7 μ.μ.

• Παρουσίαση του βιβλίου του Τίτου Πατρίκιου «Ποιήματα Α΄ 1943-1959» (εκδ. Κίχλη), στο βιβλιοπωλείο Ιανός (Σταδίου 24). Στις 8.30 μ.μ.

• Συζήτηση και σεμιναριακές ασκήσεις στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών (Πειραιώς 256), στο πλαίσιο της δεύτερης μέρας των τριήμερων εκδηλώσεων που αφιερώνονται στο έργο του Walter Benjamin, για τους εορτασμούς των «180 χρόνων από την ίδρυση της Σχολής». Στις 12 μ.

• Ολοκληρώνεται σήμερα η παράσταση «Ναπολέων», βασισμένη σε κείμενα του Γιώργου Ιωάννου και του Ναπολέοντα Λαπαθιώτη. Σε σκηνοθεσία του Γιάννη Σκουρλέτη, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου (Αντισθένους 7). Στις 9.15 μ.μ.

• Τιμητικό αφιέρωμα στην ποιήτρια Νίκη-Ρεβέκκα Παπαγεωργίου από τις εκδόσεις Αγρα, στο βιβλιοπωλείο Little Tree Books & Coffee (Καβαλλότι 2). Στις 8 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή