O πρίγκιπας Χάρι αφήνει την εργένικη ζωή

O πρίγκιπας Χάρι αφήνει την εργένικη ζωή

2' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρίγκιπας Χάρι, ο μικρότερος αδελφός του πρίγκιπα Ουίλιαμ, και η εκλεκτή του, η Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, αρραβωνιάστηκαν και ο γάμος τους θα γίνει την άνοιξη, όπως ανακοίνωσαν χθες τα ανάκτορα αλλά και ο πατέρας του πρίγκιπα Κάρολος. Ο Χάρι, 33 ετών, είναι πέμπτος στη σειρά διαδοχής στον βρετανικό θρόνο, και η Μέγκαν 36 ετών, περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της, αυτόν της δικηγόρου, στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Suits».

«Η βασίλισσα και ο δούκας του Εδιμβούργου  είναι  ενθουσιασμένοι για το ζευγάρι και τους εύχονται κάθε ευτυχία», δήλωσε εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ. Οι δύο τους συναντήθηκαν τον Ιούλιο  2016  με  πρωτοβουλία κοινών φίλων.

Ο πρίγκιπας Χάρι επιβεβαίωσε επισήμως τη σχέση τους πριν από μήνες όταν επέπληξε τα μέσα ενημέρωσης για εισβολή στη ζωή της Μέγκαν Μαρκλ, αλλά μόλις τον Σεπτέμβριο έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μαζί στους Invictus Games του Τορόντο.

«Είμαστε ερωτευμένοι», είχε δηλώσει τότε η Μέγκαν στο Vanity Fair. «Είμαι βέβαιη ότι θα έρθει η στιγμή που πρέπει να βγούμε μπροστά και να παρουσιαστούμε και να διηγηθούμε ιστορίες, αλλά ελπίζω ότι ο κόσμος θα καταλάβει ότι τώρα είναι η δική μας ώρα… Αυτό εν μέρει το κάνει τόσο εξαιρετικό, το ότι είναι μόνο δικό μας. Αλλά είμαστε ευτυχισμένοι. Προσωπικά, εγώ ζω μία μεγάλη ιστορία αγάπης».

Ο μικρότερος γιος του Καρόλου και της Νταϊάνα υπήρξε το άτακτο παιδί της βασιλικής οικογένειας, που παραδεχόταν ότι είχε καπνίσει κάνναβη και έπινε και μεθούσε στα εφηβικά του χρόνια.

Επειτα όμως από μία επιτυχημένη στρατιωτική καριέρα και αφού υπηρέτησε δύο φορές στο Αφγανιστάν, έγινε το αγαπημένο μέλος της βασιλικής οικογένειας όχι μόνο στη Βρετανία, αλλά και σε όλο τον κόσμο και διαδέχθηκε τη μητέρα του σε πλείστες φιλανθρωπικές δραστηριότητες.

Η Μέγκαν Μαρκλ, διαζευγμένη, έχει εμφανισθεί σε τηλεοπτικές σειρές και τηλεταινίες, αλλά έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά «Suits».

Η προειδοποίηση που το γραφείο του Χάρι είχε απευθύνει προς τα μέσα ενημέρωσης για την εισβολή στην προσωπική ζωή της Μέγκαν αναφερόταν στο σεξισμό και τον ρατσισμό κατά της Μέγκαν Μαρκλ, ο πατέρας της οποίας είναι λευκός και η μητέρα μαύρη.

Ο γάμος είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει παγκόσμιο ενδιαφέρον. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, περί 2,4 δισ. άνθρωποι παρακολούθησαν τη γαμήλια τελετή του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον το 2011.

Δηλώσεις

«Είμαστε κατενθουσιασμένοι για τον Χάρι και τη Μέγκαν… ήταν υπέροχο που γνωρίσαμε τη Μέγκαν και που βλέπουμε πόσο ευτυχισμένοι είναι εκείνη και ο Χάρι που είναι μαζί», δήλωσαν με ανακοίνωσή τους οι Ουίλιαμ και Κέιτ.

«Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς για τη Μέγκαν και τον Χάρι. Η κόρη μας υπήρξε πάντοτε ένας ευγενικός και στοργικός άνθρωπος», δήλωσαν οι γονείς της Τόμας Μαρκλ και Γκλόρια Ράγκλαντ σε ανακοίνωσή τους.

«Βλέποντας τη σχέση της με τον Χάρι, που έχει τις ίδιες αρετές, αποτελεί πηγή μεγάλης χαράς για εμάς τους γονείς. Τους ευχόμαστε μία ζωή ευτυχίας και είμαστε ευτυχείς για το κοινό τους μέλλον».

Η Μέγκαν Μαρκλ φέρνει μαζί της έναν άνεμο φρεσκάδας στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή