Aνεξαρτητοποίηση δημοτικού συμβούλου του Μπουτάρη

Aνεξαρτητοποίηση δημοτικού συμβούλου του Μπουτάρη

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αδίκως προσπαθούσα. Αδίκως μιλούσα και ό,τι κι αν έλεγα, εκλαμβανόταν σαν κάτι επιθετικό, σαν κάτι εχθρικό. Εφόσον δεν ήθελε και ο Γιάννης Μπουτάρης και έλεγε ότι είμαι ξένο σώμα, τον διευκόλυνα κι αυτόν και κάποιους συναδέλφους» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, λίγες ώρες μετά την απόφασή του να παραιτηθεί από τη διοικούσα παράταξη «Πρωτοβουλία» και να παραμείνει ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Ζέρβας, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FΜ» και ερωτηθείς γιατί δεν παραιτήθηκε και από δημοτικός σύμβουλος, όπως έχει ζητήσει στο παρελθόν ο κ. Μπουτάρης καθώς εκλέχτηκε με την παράταξή του, απάντησε: «Αυτό είναι έξω από τον νόμο και τα πολιτικά ήθη. Στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο καθένας εκλέγεται κουβαλώντας και τη δική του προίκα, τους δικούς του ανθρώπους. Το θέμα είναι: μπορείς να έχεις διαφορετικές φωνές; Ή όποιος είναι κόντρα, πρέπει να σηκώνεται και να φεύγει και να έρχεται ένα πειθήνιο όργανο;» αναρωτήθηκε ο κ.Ζέρβας.

Πρόσθεσε δε «απορώ και με τον ίδιο τον Γιάννη Μπουτάρη. Θεωρούσα ότι είναι ένας βαθιά δημοκρατικός και φιλελεύθερος άνθρωπος, (σσ. πώς είναι δυνατόν) να θέλει να εξαφανιστούν από μπροστά του όσοι έχουν διαφορετική άποψη;».

Επίσης, χαρακτήρισε «θλιβερό» το κλίμα που διαμορφώθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου συμπληρώνοντας πως «χαρακτηρίζει τις συνεδριάσεις και το στυλ της διοίκησης του Γιάννη Μπουτάρη» και πως «περιμένουμε το σοκολατάκι της ατάκας», αντί να ασχολούμαστε με τα προβλήματα της πόλης.

(πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή