«Κίνημα Αλλαγής» το όνομα του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς

«Κίνημα Αλλαγής» το όνομα του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πολύ καλό κλίμα, ως αναμενόταν, πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη με την Φώφη Γεννηματά στο γραφείο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή. Στο επίκεντρο βρέθηκε ο συντονισμός των δυο κοινοβουλευτικών ομάδων και ο προγραμματισμός για τις επόμενες κινήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» μεταξύ άλλων αποφασίστηκε κοινή συνεδρίαση στις 6 Δεκεμβρίου των Κοινοβουλευτικών Ομάδων ΔΗ.ΣΥ και Ποταμιού, ενώ το συντονιστικό συνέδριο τοποθετείται την Ανοιξη.

Οσον αφορά το νέο όνομα η εισήγηση της προέδρου κ. Γεννηματά είναι το «Κίνημα Αλλαγής», το οποίο βρίσκει σύμφωνο τόσο τον Στ. Θεοδωράκη, όσο και τον Γ. Παπανδρέου με τον οποίο η κ. Γεννηματά είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία.

Η νοοτροπία που οδήγησε στην επιλογή του ονόματος είναι στο πρώτο συνθετικό να αποτυπώνει την συλλογικότητα έξω από τα στενά κομματικά όρια ενώ η λέξη Αλλαγή, έχει σαφώς άρωμα Ανδρέα Παπανδρέου.

O Σταύρος Θεοδωράκης ανήρτησε στο twitter: 

 

Τέλος, σε κοινή ανακοίνωσή τους η κ. Γεννηματά και ο κ. Θεοδωράκης ενημερώνουν τις εταιρείες δημοσκοπήσεων ώστε οι μετρήσεις της κοινής γνώμης να γίνονται στο εξής με το ενιαίο όνομα «Κίνημα Αλλαγής».

Αναλυτικά η κοινή ανακοίνωση:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή