Με τον Σκίμπε στο τιμόνι για άλλα δύο χρόνια η Εθνική

Με τον Σκίμπε στο τιμόνι για άλλα δύο χρόνια η Εθνική

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοινώθηκε και επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας της ΕΠΟ με τον Μίκαελ ΣΚίμπε, ο οποίος θα βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Γερμανός τεχνικός έρχεται στην Αθήνα την Πέμπτη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να παρουσιαστεί επίσημα.

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γερμανό προπονητή της Εθνικής Ομάδας Μίκαελ Σκίμπε για τα επόμενα 2 χρόνια. Ο κ. Σκίμπε θα βρίσκεται στην Αθήνα την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ε.Π.Ο. Θα ακολουθήσουν, στις 13.00, η επίσημη παρουσίαση του από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. Ε. Γραμμένο και η κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο ανδρών προς τα Μ.Μ.Ε. στα γραφεία της Ομοσπονδίας (αίθουσα Εκτελεστικής Επιτροπής)», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Με τον Σκίμπε, η Εθνική Ελλάδας σε 18 παιχνίδια έχει 8 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες ενώ έχει σκοράρει 25 φορές, έχοντας δεχθεί 15 τέρματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή