Ανανεώστε το δέρμα του προσώπου σας με μια μάσκα από…κολοκύθα!

Ανανεώστε το δέρμα του προσώπου σας με μια μάσκα από…κολοκύθα!

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις βασικοί λόγοι για να αγαπήσετε την κολοκύθα, πέρα από το γεγονός ότι η καλύτερη εποχή ωρίμανσής της είναι τώρα (τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο). Πρώτος λόγος, ότι είναι πλούσια σε βιταμίνη Α, για την ενίσχυση του κύκλου εργασιών των κυττάρων, ενώ ο δεύτερος είναι η αντιοξειδωτική βιταμίνη C, που φωτίζει το δέρμα και εξισώνει τη μελάγχρωση. Τρίτος και τελευταίος λόγος για να εντάξετε την κίτρινη κολοκύθα στην καθημερινότητα σας, είναι η περιεκτικότητα της σε ψευδάργυρο, καθώς προσφέρει ισχυρή αντιβακτηριδιακή δράση.

Γιατί να συμπεριλάβετε την κολοκύθα στη ρουτίνα ομορφιάς σας; Αυτό το θρεπτικό λαχανικό εποχής ρυθμίζει την παραγωγή του λιπαρού δέρματος, μειώνει την εμφάνιση των μαύρων στιγμάτων και σας προστατεύει από τις ρυτίδες.

Για να φτιάξετε μόνοι σας μια θρεπτική μάσκα ομορφιάς με κολοκύθα, θα χρειαστείτε:

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

3 κουταλιές του γλυκού βρασμένη και λιωμένη κολοκύθα

1/2 κουταλιά του γλυκού μέλι

1/2 κουταλιά του γλυκού γάλα

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ανακατέψτε πολύ καλά τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα και σε καθαρό δέρμα απλώστε την σε όλο το πρόσωπο. Αφήστε τη να δράσει για 20 λεπτά και μετά ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει με την λάμψη που θα χαρίσει στο δέρμα του προσώπου σας…

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή