Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Πρεμιέρα για την παράσταση «Lasciatemi Morire» των Βάσω Καμαράτου και Κώστα Κουτσολέλου στην «Πειραματική Σκηνή» του Εθνικού Θεάτρου (Αγίου Κωνσταντίνου 22). Στις 9 μ.μ.

• Συναυλία από το Κουαρτέτο Εγχόρδων «L’Anima», με έργα μουσικής δωματίου των Κράσα και Κλάιν, στο πλαίσιο του κύκλου «Μουσικές του Μεσοπολέμου». Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 1). Στις 8.30 μ.μ.

• Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Rene Char «Φύλλα του Υπνου» (εκδ. Πόλις), στο βιβλιοπωλείο «Πλειάδες» (Σπ. Μερκούρη 62). Θα συνομιλήσει με τη Veronique Briand. Στις 7.30 μ.μ.

• Εγκαίνια για τη φωτογραφική έκθεση «Athens Eyes» από το πολιτιστικό πρόγραμμα του «Athens Intersection». Στην παλιά Αθηναϊκή Αποθήκη Χάρτου (Χρυσοσπηλιωτίσσης 3). Στις 8 μ.μ.

• Ο θεατρικός συγγραφέας Τίμοθι Ντέιλι θα βρεθεί στο θέατρο «Αγγέλων Βήμα» (Σατωβριάνδου 36) για την παρουσίαση του έργου του «Aνθρωπος στη Σοφίτα». Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η πρεμιέρα της ελληνικής εκδοχής του έργου. Στις 8 μ.μ.

• «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ-ΠΟΛΗ ΑΠΘ 90+ Χρόνια Λειτουργίας / 100+ Χρόνια Σχεδιασμού» τιτλοφορείται η νέα έκθεση που εγκαινιάζεται στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραίως 138) σε συνεργασία με το ΑΠΘ και το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής. Στις 8 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή