Μοναδική βόλτα στο κενό από αστροναύτη της NASA (Video)

Μοναδική βόλτα στο κενό από αστροναύτη της NASA (Video)

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια διαφορετική οπτική της Γης από ψηλά που σε κάνει να ξεχνάς όλα τα δεινά με τα οποία αυτή βρίσκεται αντιμέτωπη από κατακλυσμούς και πλημμύρες μέχρι την απειλή ενός πυρηνικού πολέμου, χάρισε στους ακολούθους του στο Twitter ο αστροναύτης της NASA, Ράντι Μπρέσνικ την ώρα που έκανε τον περίπατό του γύρω από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

«Κάποιες φορές στη διάρκεια ενός διαστημικού περιπάτου πρέπει απλά να βρεις μια στιγμή για να απολαύσεις την ομορφιά του πλανήτη μας», έγραψε στο Twitter με δεκάδες χρήστες να γράφουν τις εντυπώσεις τους.

«Ενας πολύ ειρηνικός πλανήτης», έγραψε κάποιος με έναν δεύτερο να σχολιάζει «ήταν δύσκολο να φανταστώ ότι αυτός ο πλανήτης βρίσκεται αντιμέτωπος με τόσα προβλήματα και τόσες απογοητεύσεις». «Οι ηγέτες μας θα πρέπει να ανέβουν εδώ ψηλά και να απολαύσουν αυτή την υπέροχη θέα. Τότε θα είχαμε παγκόσμια ειρήνη» έγραψε κάποιος άλλος.

Ο Μπρέσνικ απαθανάτισε με την GoPro κάμερά του τις μαγικές αυτές εικόνες ενώ επισκεύαζε έναν ρομποτικό βραχίονα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπρέσνικ εντυπωσιάζει τους followers του με τις φωτογραφίες που ανεβάζει.

Χαρακτηριστικά, στις 20 Νοεμβρίου είχε αναρτήσει φωτογραφίες του όρους Φούτζι συγκρίνοντας την εικόνα που έχει κανείς όταν το αντικρίζει από κοντά με αυτήν από το διάστημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή