Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Συναυλία με τίτλο «100 Χρόνια Οκτωβριανής Επανάστασης» από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Αθηνών, με έργα των Ντμίτρι Σοστακόβιτς και Αλέκου Ξένου. Στο Ιδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» (Πειραιώς 206). Στις 9 μ.μ.

• Εγκαίνια της έκθεσης «Upside Down», της Μαρίλιας Κολυμπίρη στην γκαλερί «Alibi» (Σαρρή 12). Στις 7 μ.μ.

• Gala όπερας και ποίησης στην «Πινακοθήκη» Πειραιά (Φίλωνος 29). Οργανώνει η «Κυψέλη Τρανταλίδη». Στις 7 μ.μ.

• Το Μουσείο της «Τράπεζας της Ελλάδος» (Αμερικής 3) εγκαινιάζει μια σειρά διαλόγων με Ελληνες ζωγράφους. Πρώτος προσκεκλημένος του Μουσείου ο Γιώργος Ρόρρης. Στις 6 μ.μ.

• Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Υφαντή «Τοξικομανία δι’ ηρωίνης – Η χρήση ουσιών στην Ελλάδα του Μεσοπολέμου». Θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη Γιώργου Χ. Ζέρβα «Μέσα στη βουή του δρόμου» που δημιουργήθηκε με αφορμή το βιβλίο. Στο «Πνευματικό Κέντρο» του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50), στις 7.30 μ.μ.

• Στο βιβλιοπωλείο Ιανός (Σταδίου 24) παρουσιάζεται το νέο μυθιστόρημα της Σοφίας Νικολαΐδου «Στο τέλος νικάω εγώ». Θα μιλήσουν οι Ηλίας Μαγκλίνης, Νίκος Παναγιωτόπουλος και η Ελισάβετ Κοτζιά. Στις 8.30 μ.μ.

• Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών παρουσιάζει τον Αντόνιο Μενέζες, για μια συναυλία, υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιώργου Βράνου. Στο Μέγαρο Μουσικής (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 1). Στις 8.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή