Κύπελλο: Προκρίθηκαν ΠΑΟ και ΑΕΛ με ισοπαλίες

Κύπελλο: Προκρίθηκαν ΠΑΟ και ΑΕΛ με ισοπαλίες

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η χαμηλή (από πλευράς απόδοσης) πτήση του στην Πάτρα ήταν ίσως το μόνο «αγκάθι» για τον Παναθηναϊκό, σε μια μέρα με θετικές εξελίξεις σε διάφορα κρίσιμα μέτωπα. Το ισόπαλο 1-1 με την Παναχαϊκή του εξασφάλισε μεν την πρώτη θέση του ομίλου και την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου, αλλά πολύ πιο σημαντική για την επιβίωσή του ήταν η θετική κατάληξη των ραντεβού με τους εκπροσώπους του Τελάντερ και του Μολέντο, όπως και η ενθαρρυντική στάση που δείχνουν όλοι οι παίκτες του παρότι ξέρουν ότι θα δουν πολύ λιγότερα χρήματα στους λογαριασμούς τους έναντι της δόσης Οκτωβρίου, μία ημέρα πριν αποκτήσουν το δικαίωμα να καταθέσουν προσφυγή για τα δεδουλευμένα.

«Ναι» από Τελάντερ

Τα πρώτα καλά νέα της ημέρας ήλθαν από την πλευρά του Τελάντερ, ο οποίος αποδέχθηκε την τελευταία στιγμή τον νέο διακανονισμό, με συνέπεια να αναβληθεί το μεσημέρι η εκδίκαση της προσφυγής του. Ο Δανός, μάλιστα, στάθηκε περισσότερο στην καταβολή των δεδουλευμένων και εμφανίστηκε πρόθυμος να κάνει «κούρεμα» στα οφειλόμενα από το υπόλοιπο του συμβολαίου του. Το ίδιο καλά πήγε και η συνάντηση με τον μάνατζερ του Μολέντο. Δεν έφερε κάποια μεγάλη πρόταση, δεσμεύθηκε, όμως, ότι ο Βραζιλιάνος δεν πρόκειται να κάνει προσφυγή και ότι θα συνεργαστεί με τον Παναθηναϊκό για να βρει καλή πρόταση τον Ιανουάριο από ομάδα του εξωτερικού και να μη φύγει ελεύθερος το καλοκαίρι!

Η ημέρα έκλεισε με το ισόπαλο 1-1 στην Πάτρα και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, μαζί με τη Λάρισα που πέρασε ως δεύτερη του ομίλου μετά το εκτός έδρας 0-0 που πήρε από την Αν. Καρδίτσας. Ο ελλιπέστατος Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 29΄ με τον Χίλιεμαρκ έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια του Χατζηγιοβάνη και η Παναχαϊκή ισοφάρισε στο 41΄ με πέναλτι του Αργυρόπουλου (το έκανε ο Ινσούα), σε ένα παιχνίδι με σχετικά καλό ρυθμό μόνο στο α΄ ημίχρονο. Το β΄ μέρος του έμοιαζε με αγγαρεία για όλους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή