Πρόσωπα της Πέμπτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μια λιτή ανακοίνωση το υπουργείο Πολιτισμού έκανε γνωστό ότι η Κατερίνα Κοσκινά, (φωτ.) καλλιτεχνική διευθύντρια του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, παραμένει σ’ αυτή τη θέση. «Η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδία Κονιόρδου υπέγραψε την απόφαση για την ολοκλήρωση της τετραετούς θητείας της κ. Κατερίνας Κοσκινά ως διευθύντριας του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ), προκειμένου  να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση στην καθολική λειτουργία του μουσείου». Αντε να δούμε, μήπως και το ΕΜΣΤ ανοίξει κάποια στιγμή κανονικά!

(…) Μάθαμε τον τίτλο του άλμπουμ, «Revival», και χθες πληροφορηθήκαμε και την ημερομηνία κυκλοφορίας. Στις 15 Δεκεμβρίου λοιπόν θα βρίσκεται στα δισκοπωλεία το νέο, πολυαναμενόμενο άλμπουμ του Εμινεμ. Την ανακοίνωση έκανε ο μάνατζερ του διάσημου Αμερικανού ράπερ.

(…) Η συγγραφέας Κασάντρα Κλερ, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό λόγω της επιτυχίας των βιβλίων της ανάμεσα στις τάξεις των εφήβων και των παιδιών, υπέγραψε συμφωνία για δύο βιβλία που θα απευθύνονται, πλέον, σε ενηλίκους. Η συμφωνία, ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων, υπογράφηκε από την εταιρεία Pan Macmillan. Οι χαρακτήρες, που πλέον θα είναι μεγάλης ηλικίας, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον «σκοτεινό» εσωτερικό τους κόσμο και των ανθρώπων που αγαπούν. Η συγγραφέας υπόσχεται ένα πρότζεκτ βασισμένο σε έναν φανταστικό κόσμο, όπως η ίδια τον οραματίζεται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή