Κοκτέϊλ στις ράγες

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όσοι έκαναν παλιά με τρένο τη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη θα θυμούνται ότι, όταν ο συρμός έφτανε στην παραλιακή ζώνη του Νέου Παντελεήμονα, τα βαγόνια έμοιαζαν να κυλούν πάνω στο νερό.

Με την κατάργηση της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής το 2006, το σημείο αυτό, στο Κάστρο του Πλαταμώνα, που αποτελούσε συνέχεια του κλειστού τμήματος της Σήραγγας του Πλαταμώνα, ερημώθηκε.

Ο Γιώργος Τζόβας, ο οποίος μεγάλωσε στην περιοχή και διατηρεί εκεί δύο τουριστικές επιχειρήσεις, το ξενοδοχείο Poseidon Palace στη Λεπτοκαρυά και το κάμπινγκ του Νέου Παντελεήμονα, αξιοποίησε το παλιό τούνελ δημιουργώντας κυριολεκτικά πάνω στις ράγες έναν σύγχρονο χώρο που συνδυάζει την αναψυχή με τον πολιτισμό.

Το all-day bar «Gallaria», εκτός από όμορφη ατμόσφαιρα, ευφάνταστα κοκτέιλ και πιάτα σύγχρονης κουζίνας, προσφέρει στους επισκέπτες εικόνες από την ιστορία του τόπου, καθώς μπορούν να «ταξιδέψουν» πίσω στον χρόνο μέσα από τη μόνιμη φωτογραφική έκθεση που παρουσιάζεται στους χώρους του.

gallaria.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή