Flashback στην 1η Δεκεμβρίου

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 1η Δεκεμβρίου-1

Ο σπουδαίος Βρετανός κωμικός Νόρμαν Ουίσντομ δοκιμάζει το χορευτικό του ταλέντο με ορισμένες εκκεντρικές χορευτικές φίγουρες «σωματικής κωμωδίας», σε μία ομάδα χορευτών παραδοσιακών χορών από την Μόσχα, η οποία βρέθηκε στο Λονδίνο, για να δώσει παράσταση, το 1955. Οι Ρώσοι χορευτές έχουν μόλις παρακολουθήσει την ταινία «Trouble in Store», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Βρετανός κωμικός. (AP Photo/Robert Dear)

Flashback στην 1η Δεκεμβρίου-2

Διαδηλωτές κείτονται στο έδαφος της λεωφόρου Πενσιλβάνια, κοντά στον Λευκό Οίκο, παριστάνοντας τους νεκρούς, διαμαρτυρόμενοι για την έλλειψη κυβερνητικής πολιτικής σε σχέση με την έρευνα για τον ιό του AIDS, στην Ουάσιγκτον, το 1989.  (AP Photo/J. Scott Applewhite)

Flashback στην 1η Δεκεμβρίου-3

Όπως κάθε ένοπλη εξέγερση ή πολεμική σύρραξη που λαμβάνει χώρα σε αστικό περιβάλλον, η Ουγγρική Επανάσταση του 1956 δεν προκάλεσε μόνο ανθρώπινες απώλειες αλλά και σημαντικές υλικές καταστροφές. Εδώ, εργάτες προσπαθούν να βάλουν «τάξη» στα συντρίμμια ενός κτιρίου της Βουδαπέστης, το 1956. (AP Photo)

Flashback στην 1η Δεκεμβρίου-4

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο Έλληνας κροίσος Αριστοτέλης Ωνάσης στα εγκαίνια ενός νυχτερινού κέντρου στο Παρίσι, το 1964. (AP Photo) 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή