Ο σπουδαίος Βρετανός κωμικός Νόρμαν Ουίσντομ δοκιμάζει το χορευτικό του ταλέντο με ορισμένες εκκεντρικές χορευτικές φίγουρες «σωματικής κωμωδίας», σε μία ομάδα χορευτών παραδοσιακών χορών από την Μόσχα, η οποία βρέθηκε στο Λονδίνο, για να δώσει παράσταση, το 1955. Οι Ρώσοι χορευτές έχουν μόλις παρακολουθήσει την ταινία «Trouble in Store», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Βρετανός κωμικός. (AP Photo/Robert Dear)

Διαδηλωτές κείτονται στο έδαφος της λεωφόρου Πενσιλβάνια, κοντά στον Λευκό Οίκο, παριστάνοντας τους νεκρούς, διαμαρτυρόμενοι για την έλλειψη κυβερνητικής πολιτικής σε σχέση με την έρευνα για τον ιό του AIDS, στην Ουάσιγκτον, το 1989.  (AP Photo/J. Scott Applewhite)

Όπως κάθε ένοπλη εξέγερση ή πολεμική σύρραξη που λαμβάνει χώρα σε αστικό περιβάλλον, η Ουγγρική Επανάσταση του 1956 δεν προκάλεσε μόνο ανθρώπινες απώλειες αλλά και σημαντικές υλικές καταστροφές. Εδώ, εργάτες προσπαθούν να βάλουν «τάξη» στα συντρίμμια ενός κτιρίου της Βουδαπέστης, το 1956. (AP Photo)

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο Έλληνας κροίσος Αριστοτέλης Ωνάσης στα εγκαίνια ενός νυχτερινού κέντρου στο Παρίσι, το 1964. (AP Photo) 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ