ΚΟΣΜΟΣ

Τα μουσεία που έγιναν viral στο Instagram το 2017

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

«Νικητής» μεταξύ των μουσείων που «έπαιξαν» περισσότερο στο Instagram το 2017 αναδεικνύεται το Μουσείο του Λούβρου, σύμφωνα με τα στοιχεία 2017 Year-in-Review που έδωσε στη δημοσιότητα το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

Στη δεύτερη θέση έρχεται το Metropolitan Museum of Art στη Νέα Υόρκη, το περίφημο Met και ακολουθεί το Museum of Modern Art, το MoMA, επίσης στη Νέα Υόρκη. Τέταρτο είναι το The Los Angeles County Museum of Art, καταλαμβάνοντας μια θέση υψηλότερη από το British Museum στο Λονδίνο.

 

 

Στην έκτη θέση της λίστας βρίσκεται το American Museum of Natural History. Παραμένουμε στη Νέα Υόρκη, με έβδομο το Whitney Museum of American Art και όγδοο, το Victoria and Albert Museum στο Λονδίνο. Ακολουθεί το Natural History Museum, επίσης στο Λονδίνο. Η πρώτη δεκάδα κλείνει με το Museum of Ice Cream, στο Λος Άντζελες.

 

 

Σε ό,τι αφορά τις τοποθεσίες που ενέπνευσαν περισσότερο τους χρήστες για μια φωτογραφία στο Instagram πρώτη έρχεται η Ντίσνεϊλαντ στις ΗΠΑ, δεύτερη η Times Square στη Νέα Υόρκη, τρίτο το Central Park επίσης στη Νέα Υόρκη, τέταρτος ο Πύργος του Άιφελ στο Παρίσι και πέμπτη η Ντίσνεϊλαντ στο Τόκιο.

Στην έκτη θέση συναντάμε το Disney's Magic Kingdom στο Ορλάντο των ΗΠΑ και στην έβδομη και πάλι το Λούβρο, ενώ η δεκάδα συμπληρώνεται με τη Γέφυρα του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη, το Disney California Adventure Park και το Las Vegas Strip στο Λας Βέγκας.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ