Η ΝΔ πάει στον εισαγγελέα Διαφθοράς την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας

Η ΝΔ πάει στον εισαγγελέα Διαφθοράς την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρόθεση της ΝΔ να υποβάλει μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα Διαφθοράς για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας, προανήγγειλε ο Μάκης Βορίδης. Mέσω του ραδιοφώνου Αlpha κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και τον Υπουργό Άμυνας ότι με  φέρνουν ψευτο-έγγραφα για να κοροϊδέψουν την Βουλή.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του: 

«Δεν έχω δεχτεί καμία απάντηση από τους λαλίστατους της κυβέρνησης, ειδικώς από τον κ Καμμένο και από το Μαξίμου, στο ότι αυτά είναι ψεύτικα έγγραφα, που επιβεβαιώνουν με γνήσια υπογραφής άλλων ντ΄ άλλων προσώπων και που μας τα εμφανίσανε: τί φωνάζετε, εδώ έχουμε γνήσια υπογραφής και όλα είναι κανονικά και τί πρόβλημα έχετε με τα πληρεξούσια και τον κ Παπαδόπουλο. Φέρνουν ένα χαρτί, το οποίο δεν έχει επικυρώσεις. Που υπογράφει ένας αξιωματικός της αεροπορίας της Σ. Αραβίας. Εμφανίζεται ένα έγγραφο, το οποίο έχει την υπογραφή του συγκεκριμένου ανθρώπου, δεν έχει επικυρώσεις, δεν έχει βεβαίωση γνησίου.

Εμφανίζει ένα άλλο χαρτί ο Καμμένος, το οποίο κατατέθηκε στην Βουλή. Εδώ φαίνεται ότι στο άλλο χαρτί τον ξέρουνε τον Παπαδόπουλο. Το άλλο χαρτί δεν είναι πληρεξουσιότητα. Αποδεικνύεται με αυτό το άλλο χαρτί, ότι ο Παπαδόπουλος… τον ονομάζει ως εξαγωγική οντότητα. Ποιος κάνει εξαγωγές; Αγοράζει ο ίδιος; Σε αυτό το χαρτί υπογράφει ο αξιωματικός και στο γνήσιο υπογραφής είναι το όνομα άσχετου προσώπου».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή