Πρώτη επίσημη εμφάνιση Χάρι – Μέγκαν

Πρώτη επίσημη εμφάνιση Χάρι – Μέγκαν

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας και η Αμερικανίδα αρραβωνιαστικιά του Μέγκαν Μαρκλ ενθουσίασαν τα πλήθη, καθώς, αδιαφορώντας για το κρύο, πραγματοποιήσαν την πρώτη κοινή εμφάνισή τους.

Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, 33 ετών και πέμπτος στη σειρά διαδοχής, και η Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, 36 ετών, η οποία είναι γνωστή για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στη σειρά «Suits», ανακοίνωσαν την εβδομάδα που πέρασε τον αρραβώνα τους προκαλώντας τον ενθουσιασμό του Τύπου και στις δύο όχθες του Ατλαντικού.

Στην πόλη Νότιγχαμ της κεντρικής Βρετανίας, το ζευγάρι, που εμφανίστηκε φορώντας μακριά μπλε παλτά, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα συγκεντρωμένα πλήθη που, αψηφώντας το δριμύ ψύχος, κράδαιναν σημαίες των ΗΠΑ και της Βρετανίας.

«Λατρεύουμε τον Χάρι και η Μέγκαν είναι πολύ όμορφη, δεν είναι;» δήλωσε η Μπέτι Πάρκερ, 78 ετών, στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters καθώς περίμενε να συναντήσει το πριγκιπικό ζεύγος.

«Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι και για τους δύο», δήλωσε η εξηντάχρονη Μαίρη Κούπερ. «Πάντα ερχόμαστε και τον βλέπουμε, όποτε έρχεται εδώ, και είναι θαυμάσιο πως κατά κάποιον τρόπο έχει υιοθετήσει αυτήν την πόλη».

Το ζευγάρι επισκέφθηκε ένα φιλανθρωπικό πανηγύρι επ’ ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά του Εϊτζ, κάτι που έχει μεγάλη συμβολική σημασία, καθώς η πριγκίπισσα Νταϊάνα διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στο να αντιμετωπιστεί το στίγμα το οποίο συνδέεται με το νόσημα. Η διοργάνωση, από τον Τέρενς Χίγκινς Τραστ, φέρνει στη μνήμη τις ζωές που χάθηκαν από την ασθένεια και σηματοδοτεί την πρόοδο που έγινε στην καταπολέμησή της.

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει εκστρατεύσει για αυτόν τον σκοπό ακολουθώντας τα βήματα της Νταϊάνα, η οποία άνοιξε την πρώτη μονάδα κατά του Εϊτζ στο Λονδίνο το 1987. Τότε, κατά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο, είχε αγκαλιάσει και είχε φιλήσει έναν πάσχοντα.

Επίσης το ζευγάρι επισκέφθηκε την Ακαδημία του Νότιγχαμ, όπου συναντήθηκε με δασκάλους από τα τοπικά σχολεία και έμαθε για το πρόγραμμα Full Effect, μια πρωτοβουλία που στοχεύει στο να αποτρέψει τα παιδιά από τη βία. Πρόκειται για ένα φιλανθρωπικό πρόγραμμα που στηρίζεται από τους πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ και από τη σύζυγο του δεύτερου, την Κέιτ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή