Ενας χρόνος συνεργασίας Πειραιώς με The Royal Mint

Ενας χρόνος συνεργασίας Πειραιώς με The Royal Mint

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκδήλωση για τη συμπλήρωση ενός έτους της αποκλειστικής συνεργασίας με το Βασιλικό Νομισματοκοπείο του Ηνωμένου Βασιλείου The Royal Mint, που αφορά τη διανομή της χρυσής λίρας Αγγλίας σε όλη την Ελλάδα, πραγματοποίησε η Τράπεζα Πειραιώς στη Θεσσαλονίκη.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περίπου 250 άτομα από τον επιχειρηματικό χώρο, εκπρόσωποι επίσημων φορέων και ιδιώτες πελάτες της τράπεζας, ενώ ανακοινώθηκε η πρόθεση των δύο οργανισμών να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με διάθεση ράβδων χρυσού που φέρουν τον λογότυπο της Τράπεζας Πειραιώς και του The Royal Mint. Ο Κρις Χάουαρντ, διευθυντής του Βασιλικού Νομισματοκοπείου, δήλωσε: «Το Βασιλικό Νομισματοκοπείο The Royal Mint εκφράζει τη βαθιά του ικανοποίηση για τη στρατηγική συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς για τη διανομή του εμβληματικού μας νομίσματος, της χρυσής λίρας Αγγλίας στην Ελλάδα. Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε ακόμη ένα επιτυχημένο έτος συνεργασίας».

Ο Χριστόδουλος Αντωνιάδης, σύμβουλος διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς, σημείωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για τη συνεργασία μας με το Βασιλικό Νομισματοκοπείο για αυτό το μοναδικό και παγκοσμίως αναγνωρίσιμο νόμισμα, τη χρυσή λίρα Αγγλίας. Η Τράπεζα Πειραιώς διευρύνει περαιτέρω το φάσμα των προϊόντων που προσφέρει στον πελάτη μέσα από τη συνεργασία μας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή