Πλήγμα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ πριν από τη σέντρα

Πλήγμα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ πριν από τη σέντρα

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός έχει το (θεωρητικά) πιο χαμηλό εμπόδιο στον δρόμο προς την κορυφή στη 13η (και για ποιους γρουσούζικη;) αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ενώ οι άλλες τρεις ομάδες (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος) που βρίσκονται στα ψηλότερα πατώματα της βαθμολογίας δοκιμάζονται μακριά από την έδρα τους, οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται σήμερα τον προτελευταίο Απόλλωνα και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη, τρεις μέρες πριν από τον τελευταίο τους αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Γιουβέντους. Το πιο ενδιαφέρον ματς του σημερινού προγράμματος δεν είναι αυτό στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά αυτό που θα γίνει λίγο νωρίτερα στα Πηγάδια, όπου η Ξάνθη υποδέχεται τον ΠΑΟΚ που πηγαίνει εκεί χωρίς τον τραυματία Πρίγιοβιτς.

Για να παραμείνει μόνη της στην κορυφή, η ΑΕΚ πρέπει να νικήσει αύριο εκτός έδρας τον Λεβαδειακό, ο οποίος μετρά 5 συνεχόμενους αγώνες χωρίς νίκη (τρεις ήττες, δύο ισοπαλίες), αλλά παραμένει «σκληρό καρύδι» για όλους. Εκτός πλάνων του Χιμένεθ έμεινε και ο Λαμπρόπουλος. Υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου και λογικά θα επιστρέψει στον β΄ γύρο.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας του αποδεκατισμένου Παναθηναϊκού (πέραν όλων των άλλων, μένουν εκτός και οι Βιγιαφάνες, Κουρμπέλης) με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο, όπως και η εκτός έδρας δοκιμασία του Ατρόμητου κόντρα στον ουραγό Πλατανιά.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: Αστέρας Τρ. -Κέρκυρα 15.00, Ξάνθη – ΠΑΟΚ 17.15, Ολυμπιακός – Απόλλων 19.30, ΚΥΡΙΑΚΗ: Παναθηναϊκός – Απόλλων 15.00, Λάρισα -ΠΑΣ Γιάννενα 17.15, Λαμία – Παναιτωλικός 17.15, Λεβαδειακός – ΑΕΚ 19.30, ΔΕΥΤΕΡΑ: Πλατανιάς – Ατρόμητος 19.30. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (12 αγ.): ΑΕΚ 24, Ολυμπιακός 23, ΠΑΟΚ 22, Ατρόμητος 21, Ξάνθη 17, Πανιώνιος 16, Αστέρας Τρ. 15, Παναθηναϊκός 15, ΠΑΣ Γιάννενα 15, Λεβαδειακός 15, Λαμία 14, Παναιτωλικός 13, Λάρισα 13, Απόλλων 11, Κέρκυρα 11, Πλατανιάς 6 (ΣΗΜ.: Ο Παναθηναϊκός έχει -2 β.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή