ΠΑΣΟΚ: Προστασία της πρώτης κατοικίας με νόμο για μικρά και μεσαία νοικοκυριά

ΠΑΣΟΚ: Προστασία της πρώτης κατοικίας με νόμο για μικρά και μεσαία νοικοκυριά

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το θέμα των πλειστηριασμών επανέφερε το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του, μέσα από την οποία ξεκαθαρίζει ότι «αδιαπραγμάτευτη διεκδίκηση η με νομοθετική ρύθμιση προστασία από τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας των μικρών και μεσαίων νοικοκυριών». Το ΠΑΣΟΚ επιτίθεται στον Πρωθυπουργό και τις πρακτικές του, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «μια ακόμη εντυπωσιακή κωλοτούμπα, εγκαταλείπει την προστασία της λαϊκής κατοικίας από τον κίνδυνο των πλειστηριασμών, υπό τασσόμενος στις επιταγές της τρόικας», ενώ στη συνέχεια τονίζει τα όσα είπε σήμερα ο κ. Μητσοτάκης λέγοντας ότι «το μόνο που  ζήτησε σήμερα, είναι  να μην είναι οι πλειστηριασμοί της Α κατοικίας μικρών και μεσαίων νοικοκυριών θέμα άμεσης προτεραιότητας. Να πάει για αργότερα!!!».

«Και οι δυο λογικές οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα. Σε αυτό που εμείς λέμε ένα κατηγορηματικό ΟΧΙ», συνεχίζει το ΠΑΣΟΚ και ξεκαθαρίζει ότι «για μας είναι αδιαπραγμάτευτη διεκδίκηση η με νομοθετική ρύθμιση προστασία από τους πλειστηριασμούς της Α κατοικίας των μικρών και μεσαίων νοικοκυριών».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή