Νίκη με ανατροπή για τον Ολυμπιακό

Νίκη με ανατροπή για τον Ολυμπιακό

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς να εντυπωσιάσει και με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ σε εξαιρετική μέρα, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 3-1 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοί», βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 23', όταν μετά από ένα τραγικό λάθος του Σισέ που γύρισε τη μπάλα προς τα πίσω, ο Ελμπάζ έγινε κάτοχός της, ντρίμπλαρε τον Μποτία και έσκαψε τη μπάλα πάνω από το σώμα του Προτό για το 0-1.

Η ισοφάριση για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 31' όταν ο Ρομαό βρήκε τον Ομάρ στην περιοχή, ο οποίος με ψύχραιμο σουτ νίκησε τον Τσόβιτς. Ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα στο σκορ μόλις 10 λεπτά πριν το φινάλε, όταν μετά από σέντρα του Πάρντο, ο Ανσαριφάρντ με προβολή, έκανε το 2-1. Το τελικό σκορ (3-1), διαμόρφωσε και πάλι ο Ανσαριφάρντ στις καθυστερήσεις του αγώνα, μετά από σέντρα του Φορτούνη και κεφαλιά του Ιρανού.

Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός έφτασε τους 26 βαθμούς και απολαμβάνει την θέα από την κορυφή της βαθμολογίας. Στη Δεύτερη θέση ο ΠΑΟΚ με 25 και στην τρίτη η ΑΕΚ με έναν αγώνα λιγότερο.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή