Και… ληστές τραπεζών στο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Και… ληστές τραπεζών στο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία επαγγελματική «δεξιότητα» την οποία δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε ανάλογες φόρμες, σου δίνει τη δυνατότητα να δηλώσεις το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, «Πλεύση Ελευθερίας», μέσω της ιστοσελίδας της. Το κόμμα απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη, είτε να ενισχύσουν με διαφορετικό τρόπο την προσπάθεια που γίνεται.

Αφού δηλώσουν το προσωπικό τους e-mail και την εκλογική περιφέρεια στην οποία ανήκουν, τους δίνεται η δυνατότητα μέσω μίας σχετικής φόρμας να δηλώσουν τις «επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες που μπορεί να είναι χρήσιμες στο κίνημα», μέσα από μία γκάμα 20 επιλογών.

Ανάμεσα στις επιλογές, υπάρχει μία που προκαλεί ερωτηματικά. Αυτή του «ληστή τραπεζών». Η συγκεκριμένη επιλογή προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση και μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν προέρχεται από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας ή έχει προκύψει μετά από ενδεχόμενη κυβερνοεπίθεση, ωστόσο η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Και… ληστές τραπεζών στο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή