Φορτηγό προσέκρουσε σε σταθμό διοδίων στην Καλιφόρνια – Νεκρή μια γυναίκα (Βίντεο)

Φορτηγό προσέκρουσε σε σταθμό διοδίων στην Καλιφόρνια – Νεκρή μια γυναίκα (Βίντεο)

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αίσθηση προκαλούν οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου από τροχαίο στην Καλιφόρνια από το οποίο έχασε τη ζωή της μία γυναίκα, υπάλληλος διοδίων. Την ώρα που είχε σχηματιστεί ουρά στα διόδια, ένα φορτηγό ήρθε με μεγάλη ταχύτητα και αφού παρέσυρε όσα αυτοκίνητα βρήκε στο πέρασμά του, έπεσε πάνω στα διόδια και κόπηκε στα δύο. 

Η υπάλληλος που βρισκόταν στο εσωτερικό του σταθμού διοδίων βρήκε φρικτό θάνατο, ενώ ο οδηγός του φορτηγού και ακόμα ένας οδηγός εκτοξεύτηκαν από τα οχήματά τους. Σύμφωνα με το NBC, o οδηγός του φορτηγού, ηλικίας 32 ετών, υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς και νοσηλεύεται φρουρούμενος καθώς κατηγορείται για ανθρωποκτονία και οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών. Ακόμα, ο συνοδηγός του και οι οδηγοί άλλων πέντε οχημάτων μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

Φορτηγό προσέκρουσε σε σταθμό διοδίων στην Καλιφόρνια – Νεκρή μια γυναίκα (Βίντεο)-1

Μετά το τροχαίο η λωρίδα στην οποία βρισκόταν ο συγκεκριμένος σταθμός, όπως και οι διπλανές της έκλεισαν για το υπόλοιπο της ημέρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή