ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Η χώρα χρειάζεται το ταχύτερο πολιτική αλλαγή

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Για τέταρτο μνημόνιο που αρχίζει τον Αύγουστο, έκανε λόγο η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου.

Με αφορμή το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης, η κ. Σπυράκη είπε ότι «η κυβέρνηση τρέχει να κλείσει άρον - άρον την αξιολόγηση των πλειστηριασμών, έχοντας ήδη υπογράψει το τέταρτο μνημόνιο, που αρχίζει τον Αύγουστο, χωρίς χρηματοδότηση και ενώ η οικονομία συνεχίζει να σέρνεται».

Παράλληλα στάθηκε και στους πλειστηριασμούς, λέγοντας ότι «τώρα, το τίμημα είναι οι πλειστηριασμοί της πρώτης κατοικίας, την οποία η Νέα Δημοκρατία είχε προστατεύσει μέχρι του ποσού των 200.000 ευρώ».

«Είναι προφανές ότι η χώρα χρειάζεται το ταχύτερο πολιτική αλλαγή», πρόσθεσε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε εκ νέου στο επίμαχο θέμα της πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία τονίζοντας ότι «εδώ και 5 μέρες, ο κ. Τσίπρας παραμένει σιωπηλός μπροστά στις αποκαλύψεις ότι ο κ. Καμμένος κατέθεσε στη Βουλή μη γνήσια έγγραφα για το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται».

«Από χθες προκύπτει, ως ενδεχόμενο, πολεμικό υλικό της Ελλάδος να έχει φτάσει παρανόμως στη Συρία και ίσως στα χέρια τρομοκρατών», είπε ακόμα η κ. Σπυράκη, και κάλεσε τον πρωθυπουργό, να απαντήσει τονίζοντας ότι «έχει υποχρέωση να δώσει σήμερα κιόλας εξηγήσεις».

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ