Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: Αυλαία και «καρατομήσεις»

Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: Αυλαία και «καρατομήσεις»

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πόρτα εξόδου του Ολυμπιακού είδαν χθες ο Στέφανος Καπίνο, ο Σάσα Ζντιέλαρ, ο Μεχντί Καρσελά και ο Χρβόγε Μίλιτς. Οπως γνωστοποίησαν οι ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων» και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές απομακρύνονται για αγωνιστικούς λόγους. Κάτι που δεν απέχει από την πραγματικότητα, καθώς ήταν εκτός πλάνων του Τάκη Λεμονή. Πάντως, έως το τέλος του χρόνου θα προπονούνται κανονικά στο αθλητικό κέντρο και τον Ιανουάριο θα συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Καπίνο ενδεχομένως να «μετακομίσει» στη Γερμανία και ο Καρσελά θα επιστρέψει στη Γρανάδα.

Στου Ρέντη βρέθηκε χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Προφανώς και η στιγμή που αποφάσισε να περάσει το κατώφλι του αθλητικού κέντρου μόνο τυχαία δεν ήταν. Αν και οι «Πειραιώτες» ενημέρωσαν πως ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού επιθεώρησε τους νέους χώρους οι οποίοι δημιουργήθηκαν στο προπονητικό κέντρο για την πρώτη ομάδα και τα τμήματα υποδομής, σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι βρέθηκε εκεί την ημέρα που ανακοινώθηκε η αποχώρηση τεσσάρων παικτών και ενώ άρχιζε η τελευταία προπόνηση πριν από το αποψινό ματς με τη Γιουβέντους (ώρα έναρξης 21.45).

Ο Τάκης Λεμονής ξεκαθάρισε χθες πως οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν για τη νίκη στον αγώνα με τη «μεγάλη κυρία», της τελευταίας αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ: «Είναι λίγο περίεργη η θέση μας, αλλά πρέπει να βάλουμε στη ζυγαριά αρκετά πράγματα. Το ένα είναι το πρεστίζ της ομάδας μας, το άλλο είναι οι βαθμοί που χρειαζόμαστε ως χώρα για να έχουμε ένα καλό πλασάρισμα στην UEFA. Στο μυαλό μας υπάρχει και το πρωτάθλημα, γιατί μέσω του πρωταθλήματος θα βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ». Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να έχει τους Προτό, Ελαμπντελαουί, Ενγκελς, Μποτία, Κούτρη, Ρομαό, Ζιλέ, Οτζίτζα, Πάρντο, Σεμπά, Τζούρτζεβιτς. Η Γιουβέντους χάνει τη δεύτερη θέση από τη Σπόρτινγκ μόνο αν ηττηθεί στο Φάληρο και την ίδια ώρα η ομάδα της Πορτογαλίας νικήσει εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα. Οι πρωταθλητές Ιταλίας ήρθαν χθες το βράδυ στην Ελλάδα δίχως Κιελίνι, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Στο πλευρά τους θα έχουν 1.000 οπαδούς τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή